HomeHet team

Het team

Directie

Willem heeft brede ervaring in projectontwikkeling en heeft een commerciële achtergrond. Zijn passie ligt in het ontwikkelen van een nieuwe stijl in projectontwikkeling; creatieve, onconventionele projecten waarbij duidelijk buiten de bekende kaders gedacht wordt. Zijn kracht ligt ook in het inspireren en motiveren van het team.

ir. W.A. Gaymans (Willem)

Directeur


w.gaymans@kondorwessels.nl

Richard is het technische vernuft. Hij heeft zijn sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van projecten binnen bouwbedrijven. Dit is waar hij bedreven in is en het team weet hem dan ook te vinden als er ervaring en kennis op dat gebied gewenst is.

R.H.K. Elbersen (Richard)

Directeur


r.elbersen@kondorwessels.nl

Projectontwikkeling

Marijn is strategisch en financieel adviseur in gebieds- en vastgoedontwikkeling. Hij is een integraal, conceptueel, creatief en analytisch denker. Zijn expertise ligt in het ontwikkelen van sterke business cases en conceptontwikkeling. Hij heeft sterke affiniteit met de ruimtelijke en procesmatige kanten. Bijzondere projecten ontwikkelen op innovatieve wijze; daar krijgt hij energie van.

ir. M. Spoelstra (Marijn)

Gebieds- & Projectontwikkelaar


m.spoelstra@kondorwessels.nl

Mathia van der Varst studeerde Sociale Geografie aan de UvA en heeft daarna ervaring opgedaan als Sustainability Manager bij Merin. Bij Kondor Wessels Vastgoed is zij werkzaam als projectontwikkelaar.

M.M. van der Varst MSc (Mathia)

Projectontwikkelaar


m.vandervarst@kondorwessels.nl

Van nieuwbouw, renovatie tot transformatieopgaven; Joost heeft ervaring opgedaan in de volle breedte van ontwikkelopgaven. Met visie, creativiteit en ondernemerschap samenwerken aan duurzame en inspirerende plekken, dat is wat Joost drijft. Hij is trots als projecten resulteren in mooie en gezonde gebouwen met waardecreatie in sociaal-, economisch- en ecologisch opzicht.

ir. J.W. Versluijs (Joost)

Projectontwikkelaar - lid MT


j.versluijs@kondorwessels.nl

Erik heeft ruime ervaring in de volle breedte van gebieds-, concept- en projectontwikkeling van woningbouw. Zijn expertise ligt in de voorfase van projectontwikkeling en het vinden van leads voor nieuwe ontwikkellocaties. Erik is een verbinder, creatief en gaat voor kwaliteit.

ir. E. Segeren (Erik)

Projectontwikkelaar


e.segeren@kondorwessels.nl

Marius is een veelzijdig en creatief professional in de ruimtelijke sector en vastgoed ontwikkeling. Als ondernemend en creatief denker is hij in staat om met oog voor realisme nieuwe kansen te zien én te verzilveren. Als conceptontwikkelaar heeft hij meerdere succesvolle woningbouwconcepten ontwikkeld die duurzaam hun meerwaarde tonen en grenzen verleggen binnen de sector.

M.S. Heijn MSc, MRE (Marius)

Projectontwikkelaar


m.heijn@kondorwessels.nl

Evert is afgestudeerd aan de TU Delft als Architect in de richting herontwikkeling en transformatie van bestaand vastgoed. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij een aannemer en ontwikkelaar. Met een goede basis en kennis van de bouw is hij bij Kondor Wessels Vastgoed betrokken bij verschillende projecten. Hij is sterk in het bedenken van concepten en creatieve oplossingen.

ir. E.J.J. van Imhoff (Evert)

Projectontwikkelaar


e.vanimhoff@kondorwessels.nl

Nikander is een energieke, creatieve geest die met lef en gezond verstand aan grensverleggende projecten werkt zoals de Pier en Kabeldistrict Delft. Vanuit zijn bouwkundige achtergrond en ervaring in projectontwikkeling stuurt hij aan op integrale samenwerking met de focus op people, planet en profit om zo complexe projecten te kunnen realiseren. Teamwork makes the dream work.

N. Hartemink MSc (Nikander)

Projectontwikkelaar


n.hartemink@kondorwessels.nl

Silvie is een creatieve ondernemende ontwikkelaar, die alles graag net even anders doet. Zij is van mening dat architectuur en projectontwikkeling onlosmakelijk verbonden zijn, daarom ook de combinatie van de master Architectuur en Real Estate & Housing. Zij wordt enthousiast van vernieuwende concepten in placemaking, transformaties en complexe binnenstedelijke projecten.

ir. S. Bruijning (Silvie)

Projectontwikkelaar


s.bruijning@kondorwessels.nl

Met een studieachtergrond in Finance en een passie voor projectontwikkeling probeert hij deze twee werelden bij Kondor Wessels Vastgoed te combineren. De constante trade-off tussen het creëren van gave concepten en het zoeken naar financiële waarde is wat hem motiveert.

T. Piekhaar (Thomas)

Projectontwikkelaar


t.piekhaar@kondorwessels.nl

Tijdens haar bestuursjaar bij FRESH Students is Heleen in contact gekomen met Kondor Wessels Vastgoed. Haar interesse voor projecten met grote maatschappelijk relevantie en haar creatieve enthousiaste persoonlijkheid bleken een directe match met KWV. Heleen zit in de laatste fase van haar master Management in the Built Environment aan de TU Delft.

H. Luijt (Heleen)

Stagiair Projectontwikkeling


h.luijt@kondorwessels.nl

A. Vlassov (Anna)

Stagiair Projectontwikkeling


a.vlassov@kondorwessels.nl

Marketing

Ondernemend. Tegendraads. Digital. Sociaal. Doelgericht. Strategisch.  

Corporate & Project Marketing.

Bigger & Better.

A.M.T. Berkelmans (Ania)

Marketing Manager


a.berkelmans@kondorwessels.nl

Finance

Eric heeft zijn roots opgebouwd in de accountancy en ervaring op gedaan in verschillende bedrijfstakken en bedrijfstypen. In een veranderende innovatieve omgeving, waarin mooie projecten worden gerealiseerd komt Eric het beste tot zijn recht. Hierdoor kwam hij al snel bij Kondor Wessels Vastgoed terecht, waar hij als controller werkzaam is.

E.S.C.L. Hilgersom AA (Eric)

Controller


info@kondorwessels.nl

Merel is een afgestudeerde fiscalist. Door haar fiscale achtergrond en analytische denkwijze weet ze de meest complexe projecten terug te brengen tot enkel het rendementsgetal. Merel gaat recht op haar doel af en laat zich graag uitdagen.

mr. M. van Deuren (Merel)

Projectcontroller


info@kondorwessels.nl

Office

Dankzij haar verzorgende karakter, leergierige inslag en positieve levenshouding voelt Hazal zich als een vis in het water bij Kondor Wessels Vastgoed. Hazal studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam en ondersteunt met veel plezier het hele team.

H. Yuksekdag (Hazal)

Office Manager & Marketing Assistent


h.yuksekdag@kondorwessels.nl

+