HomeHet team

Het team

Directie

Willem heeft brede ervaring in projectontwikkeling en heeft een commerciële achtergrond. Zijn passie ligt in het ontwikkelen van een nieuwe stijl in projectontwikkeling; creatieve, onconventionele projecten waarbij duidelijk buiten de bekende kaders gedacht wordt. Zijn kracht ligt ook in het inspireren en motiveren van het team.

ir. W.A. Gaymans (Willem)

Directeur


w.gaymans@kondorwessels.nl

Richard is het technische vernuft. Hij heeft zijn sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van projecten binnen bouwbedrijven. Dit is waar hij bedreven in is en het team weet hem dan ook te vinden als er ervaring en kennis op dat gebied gewenst is.

R.H.K. Elbersen (Richard)

Directeur


r.elbersen@kondorwessels.nl

Projectontwikkeling

Marijn is strategisch en financieel adviseur in gebieds- en vastgoedontwikkeling. Hij is een integraal, conceptueel, creatief en analytisch denker. Zijn expertise ligt in het ontwikkelen van sterke business cases en conceptontwikkeling. Hij heeft sterke affiniteit met de ruimtelijke en procesmatige kanten. Bijzondere en complexe projecten ontwikkelen op een innovatieve manier; daar krijgt hij energie van.

ir. M. Spoelstra (Marijn)

Gebieds- & Projectontwikkelaar


m.spoelstra@kondorwessels.nl

Mathia van der Varst studeerde Sociale Geografie aan de UvA en heeft daarna ervaring opgedaan als Sustainability Manager bij Merin. Bij Kondor Wessels Vastgoed is zij werkzaam als projectontwikkelaar.

M.M. van der Varst MSc (Mathia)

Projectontwikkelaar


m.vandervarst@kondorwessels.nl

Afgestudeerd als architect aan de TU Delft heeft Laura ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van initiatieffase tot en met realisatiefase. Voor Laura is ontwikkelen de ultieme combinatie tussen creativiteit, functionaliteit en maakbaarheid. Daarnaast zorgt haar oog voor het team en de passie in het vak ervoor dat mensen in haar omgeving gemotiveerd raken, zijn en blijven.

ir. L. de Goederen (Laura)

Projectontwikkelaar


l.degoederen@kondorwessels.nl

Van nieuwbouw, renovatie tot transformatieopgaven; Joost heeft ervaring opgedaan in de volle breedte van ontwikkelopgaven. Met visie, creativiteit en ondernemerschap samenwerken aan duurzame en inspirerende plekken, dat is wat Joost drijft. Hij is trots als projecten resulteren in mooie en gezonde gebouwen en waar sprake is van waardecreatie in sociaal-, economisch- en ecologisch opzicht.

ir. J.W. Versluijs (Joost)

Projectontwikkelaar


j.versluijs@kondorwessels.nl

Evert is afgestudeerd aan de TU Delft als Architect in de richting herontwikkeling en transformatie van bestaand vastgoed. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij een aannemer en ontwikkelaar. Met een goede basis en kennis van de bouw is hij bij Kondor Wessels Vastgoed betrokken bij verschillende projecten. Hij is sterk in het bedenken van concepten en creatieve oplossingen.

ir. E.J.J. van Imhoff (Evert)

Projectontwikkelaar


e.vanimhoff@kondorwessels.nl

Claudia studeerde af aan de TU Delft en is expert in de volledige vastgoedlevenscyclus. Met passie voor projectontwikkeling, beleggen en architectuur creëert zij toegevoegde waarde voor alle stakeholders in een project. Claudia is genomineerd geweest voor de ABN AMRO Duurzame 50 van 2015 én 2016.

ir. C. Heimensen (Claudia)

Projectontwikkelaar


c.heimensen@kondorwessels.nl

Marius is een veelzijdig en creatief professional in de ruimtelijke sector en vastgoed ontwikkeling. Als ondernemend en creatief denker is hij in staat om met oog voor realisme nieuwe kansen te zien én te verzilveren. Als conceptontwikkelaar heeft hij meerdere succesvolle woningbouwconcepten ontwikkeld die duurzaam hun meerwaarde tonen en grenzen verleggen binnen de sector.

M.S. Heijn MSc, MRE (Marius)

Projectontwikkelaar


m.heijn@kondorwessels.nl

ir. E. Segeren (Erik)

Projectontwikkelaar


e.segeren@kondorwessels.nl

Marketing

Ania is verantwoordelijk voor de corporate marketing strategie en de marketing van vastgoedprojecten. Altijd opzoek naar mogelijkheden om de laatste inzichten en technische ontwikkelingen toe te passen en zo een vernieuwende invulling aan de marketing te geven.

A.M.T. Berkelmans (Ania)

Marketing Manager


a.berkelmans@kondorwessels.nl

Finance

Eric heeft zijn roots opgebouwd in de accountancy en ervaring op gedaan in verschillende bedrijfstakken en bedrijfstypen. In een veranderende innovatieve omgeving, waarin mooie projecten worden gerealiseerd komt Eric het beste tot zijn recht. Hierdoor kwam hij al snel bij Kondor Wessels Vastgoed terecht, waar hij als controller werkzaam is.

E.S.C.L. Hilgersom AA (Eric)

Controller


e.hilgersom@kondorwessels.nl

Office

Dankzij haar verzorgende karakter, leergierige inslag en positieve levenshouding voelt Hazal zich als een vis in het water bij Kondor Wessels Vastgoed. Hazal studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam en ondersteunt met veel plezier het hele team.

H. Yuksekdag (Hazal)

Office Manager & Marketing Assistent


h.yuksekdag@kondorwessels.nl

+