Het team - Kondor Wessels Vastgoed
HomeHet team

Het team

Directie

Willem heeft brede ervaring in projectontwikkeling en heeft een commerciële achtergrond. Zijn passie ligt in het ontwikkelen van een nieuwe stijl in projectontwikkeling; creatieve, onconventionele projecten waarbij duidelijk buiten de bekende kaders gedacht wordt. Zijn kracht ligt ook in het inspireren en motiveren van het team.

ir. W.A. Gaymans (Willem)

Directeur


w.gaymans@kondorwessels.nl

Richard is het technische vernuft. Hij heeft zijn sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van projecten binnen bouwbedrijven. Dit is waar hij bedreven in is en het team weet hem dan ook te vinden als er ervaring en kennis op dat gebied gewenst is.

R.H.K. Elbersen (Richard)

Directeur


r.elbersen@kondorwessels.nl

Projectontwikkeling

Marijn is strategisch en financieel adviseur in gebieds- en vastgoedontwikkeling. Hij is een integraal, conceptueel, creatief en analytisch denker. Zijn expertise ligt in het ontwikkelen van sterke business cases en conceptontwikkeling. Hij heeft sterke affiniteit met de ruimtelijke en procesmatige kanten. Bijzondere projecten ontwikkelen op innovatieve wijze; daar krijgt hij energie van.

ir. M. Spoelstra (Marijn)

Gebieds- & Projectontwikkelaar


m.spoelstra@kondorwessels.nl

Mathia van der Varst studeerde Sociale Geografie aan de UvA en heeft daarna ervaring opgedaan als Sustainability Manager bij Merin. Bij Kondor Wessels Vastgoed is zij werkzaam als projectontwikkelaar.

M.M. van der Varst MSc (Mathia)

Projectontwikkelaar


m.vandervarst@kondorwessels.nl

Van nieuwbouw, renovatie tot transformatieopgaven; Joost heeft ervaring opgedaan in de volle breedte van ontwikkelopgaven. Met visie, creativiteit en ondernemerschap samenwerken aan duurzame en inspirerende plekken, dat is wat Joost drijft. Hij is trots als projecten resulteren in mooie en gezonde gebouwen met waardecreatie in sociaal-, economisch- en ecologisch opzicht.

ir. J.W. Versluijs (Joost)

Projectontwikkelaar


j.versluijs@kondorwessels.nl

Claudia is als bevlogen bruggenbouwer betrokken bij de initiatieffase van nieuwe projecten. Met ruime ervaring in nieuwbouw en transformatie zet zij zich dagelijks in om vernieuwende binnenstedelijke woon-, werk- en verblijfsplekken te realiseren. Eerder was zij werkzaam bij JLL als Head of Sustainability Services en zij startte haar loopbaan bij Dura Vermeer.

ir. C. Heimensen (Claudia)

Projectontwikkelaar


c.heimensen@kondorwessels.nl

Erik heeft ruime ervaring in de volle breedte van gebieds-, concept- en projectontwikkeling van woningbouw. Zijn expertise ligt in de voorfase van projectontwikkeling en het vinden van leads voor nieuwe ontwikkellocaties. Erik is een verbinder, creatief en gaat voor kwaliteit.

ir. E. Segeren (Erik)

Projectontwikkelaar


e.segeren@kondorwessels.nl

Marius is een veelzijdig en creatief professional in de ruimtelijke sector en vastgoed ontwikkeling. Als ondernemend en creatief denker is hij in staat om met oog voor realisme nieuwe kansen te zien én te verzilveren. Als conceptontwikkelaar heeft hij meerdere succesvolle woningbouwconcepten ontwikkeld die duurzaam hun meerwaarde tonen en grenzen verleggen binnen de sector.

M.S. Heijn MSc, MRE (Marius)

Projectontwikkelaar


m.heijn@kondorwessels.nl

Evert is afgestudeerd aan de TU Delft als Architect in de richting herontwikkeling en transformatie van bestaand vastgoed. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij een aannemer en ontwikkelaar. Met een goede basis en kennis van de bouw is hij bij Kondor Wessels Vastgoed betrokken bij verschillende projecten. Hij is sterk in het bedenken van concepten en creatieve oplossingen.

ir. E.J.J. van Imhoff (Evert)

Projectontwikkelaar


e.vanimhoff@kondorwessels.nl

Marketing

Ania is verantwoordelijk voor de corporate marketing strategie en de marketing van vastgoedprojecten. Altijd opzoek naar mogelijkheden om de laatste inzichten en technische ontwikkelingen toe te passen en zo een vernieuwende invulling aan de marketing te geven.

A.M.T. Berkelmans (Ania)

Marketing Manager


a.berkelmans@kondorwessels.nl

Finance

Eric heeft zijn roots opgebouwd in de accountancy en ervaring op gedaan in verschillende bedrijfstakken en bedrijfstypen. In een veranderende innovatieve omgeving, waarin mooie projecten worden gerealiseerd komt Eric het beste tot zijn recht. Hierdoor kwam hij al snel bij Kondor Wessels Vastgoed terecht, waar hij als controller werkzaam is.

E.S.C.L. Hilgersom AA (Eric)

Controller


e.hilgersom@kondorwessels.nl

Merel is een afgestudeerde fiscalist. Door haar fiscale achtergrond en analytische denkwijze weet ze de meest complexe projecten terug te brengen tot enkel het rendementsgetal. Merel gaat recht op haar doel af en laat zich graag uitdagen.

mr. M. van Deuren (Merel)

Projectcontroller


m.vandeuren@kondorwessels.nl

Office

Dankzij haar verzorgende karakter, leergierige inslag en positieve levenshouding voelt Hazal zich als een vis in het water bij Kondor Wessels Vastgoed. Hazal studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam en ondersteunt met veel plezier het hele team.

H. Yuksekdag (Hazal)

Office Manager & Marketing Assistent


h.yuksekdag@kondorwessels.nl

Stagiairs

Thomas doet op dit moment een meewerkstage in vastgoedontwikkeling. Met een studieachtergrond in Finance en een passie voor projectontwikkeling probeert hij deze twee werelden bij Kondor Wessels Vastgoed te combineren. De constante trade-off tussen het creëren van gave concepten en het zoeken naar financiële waarde is wat hem motiveert.

T. Piekhaar (Thomas)

Stagiair Projectontwikkeling


t.piekhaar@kondorwessels.nl

+