icon-arrow-right
HomeNieuws ‘Dutch Lake Residence’ start gebiedsontwikkeling voor recreatiewoningen in Vlietland

‘Dutch Lake Residence’ start gebiedsontwikkeling voor recreatiewoningen in Vlietland

Actueel

Dutch Lake Residence is gestart met een gebiedsontwikkeling van recreatiegebied Vlietland. Hiervoor sloot het bedrijf – een samenwerking tussen Kondor Wessels Vastgoed (VolkerWessels) en DGI Ventures – afgelopen zomer een koopovereenkomst met Vlietland B.V. Het groene en waterrijke gebied van ruim 22 hectare ligt centraal tussen Leiden, Den Haag en Wassenaar. Met deze gebiedsontwikkeling zal Vlietland zich binnen enkele jaren ontwikkelen tot één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op dutchlakeresidence.nl en worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en verkoop, waar naar verwachting in de loop van 2020 meer over bekend zal zijn.

Duurzame luxe en comfort

Met de start van de gebiedsontwikkeling worden de plannen voor het landschap en de architectuur verder uitgewerkt. Er wordt gewerkt aan een duurzaam plan voor de realisatie van 222 luxe recreatiewoningen. Hoogwaardige kwaliteit wordt het uitgangspunt van het ontwerp. Natuurlijk design dat opgaat in het landschap. De duurzame recreatiewoningen moeten luxe en comfort bieden door hun ideale ligging - op riante kavels - direct aan het water of beschutter gelegen in het bos. Naar verwachting zullen de plannen in 2020 gereed zijn.

Vlietland: groen en waterrijk recreëren

Het waterrijke gebied bevindt zich in het hart van de Randstad en is door rust en groen omgeven. In het recreatiegebied – dat een totale omvang heeft van ruim 300 hectare – bevinden zich drie grote meren, meerdere stranden en kreken, bossen, ligweiden en parken. Tegelijkertijd zijn de bruisende steden Den Haag, Leiden en Delft, alsook de gezellige dorpen Voorschoten en Wassenaar snel en makkelijk bereikbaar. Er is een directe vaarverbinding met de plassen rond Vlietland, de Vliet, Leiden en Den Haag. En ook kust en duinen zijn nabij gelegen. Het gebied vormt een perfecte uitvalsbasis.

Projecten

Alle projecten
+