icon-arrow-right
HomeNieuws 50% Sold - De Hooch

50% Sold - De Hooch

Actueel

De Hooch en haar 28 made-to-measure appartementen in hartje Amsterdam worden door velen bewonderd. Maar liefst 50% van de appartementen, waaronder de gehele penthouse-verdieping, is intussen verkocht!

Press Event

Na een succesvolle Start Sale in juni, vond afgelopen week in ontspannen setting het Press Event plaats waar het project aan een breder publiek werd geintroduceerd. De avond start onder genot van champagne en de fantastische catering door Famous Flavours. Astrid Joosten neemt het woord en iedereen luistert aandachtig. Na een korte projectintroductie door Astrid, vertelt Roberto Meyer (MVSA Architects) over het ontwerp en de visie daarachter. Over de gevels en balkons die worden afgewerkt met Japanse keramische stroken, de stalen balustrades en (bamboe)houten terrassen. De compositie en maatvoering van de gevels die afgeleid is van de historische gevelcomposities in de omgeving en naastgelegen panden. En over de zichtlijnen tot aan het Museumplein en niet te vergeten het fantastische uitzicht op het Rijksmuseum. De 5 bij het project betrokken interior designers (Kolenik Eco Chic Design, Wolterink Design Studio, Framework Studio, &Prast &Hooft en Tank) sluiten het plenaire deel van de avond af. Waarna er nog lang en gezellig nageborreld wordt. 

Over De Hooch

In het Amsterdamse Museumkwartier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Op misschien wel de allermooiste locatie van de stad worden 28 made-to-measure appartementen ontwikkeld voor mensen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving. Voor wie luxe een eerste levensbehoefte is. Op misschien wel de mooiste locatie van de stad heeft Roberto Meyer’s MVSA Architects een transparant gebouw ontworpen dat uitnodigt tot groot en groots wonen. Want in Oud Zuid, op de grens van het centrum en de Pijp, worden appartementen ontwikkeld van 170 m2 tot ruim 300 m2.

 

De toepassing van glazen wanden en deuren, van vloer tot plafond, laat de appartementen baden in een zee van daglicht. Het vele glas rondom creëert een ongekend ruimtelijk effect en maakt het groen van de buitenruimtes op een organische wijze tot één geheel met uw interieur. Het glas in het ontwerp is fascinerend; u raakt niet uitgekeken op de geweldige, vrije zichtlijnen die doorlopen tot aan het Museumplein en de grachten. De grootsheid zit ‘m in het hoog kwalitatieve service niveau. Met de meest exclusieve lobby van Nederland als allesbepalende exponent daarvan. Deze lobby, bemand door een conciërge en voorzien van onder meer een lounge en bar, is letterlijk het voorportaal van uw privédomein. En: samen met een prominente interior designer stemt u de ruwbouw en het interieur van uw appartement tot in detail af op uw wensen. 

 

www.dehooch.nl

Projecten

Alle projecten
+