icon-arrow-right
HomeNieuws Binnenkort in verkoop: 3 royale herenhuizen in Slotstad Zeist

Binnenkort in verkoop: 3 royale herenhuizen in Slotstad Zeist

Actueel

Wonen op een unieke historische locatie, maar dan wel voorzien van modern comfort en privacy. Dat is wonen in Oud Seyst, een uitzonderlijk nieuwbouwproject in slotstad Zeist. Onder de naam ‘De Meester’ start binnenkort de verkoop van drie eigentijdse herenhuizen langs het Walkartpark. Geïnteresseerd? Bekijk de plattegronden en schrijf u nu alvast in via www.oud-seyst.nl/demeester.

De drie herenhuizen

De hoofdentree van uw herenhuis bevindt zich aan de Kerkweg met fraai zicht op het Walkartpark. U stapt binnen in een royale living en (woon)keuken. Daarnaast beschikt uw woning, bestaand uit 3 woonlagen, een ruime badkamer, 3 tot 4 slaapkamers en ruime tuin. De woonoppervlaktes variëren van 215 m² tot 238 m² met perceeloppervlaktes van circa 200 m² tot 260 m².

Oud Seyst De Meester

Hartje Zeist

Oud Seyst is gelegen tussen het Rond, het Walkartpark en de 1e Dorpsstraat. Op een zonnige dag maakt u een wandeling in het aangelegen Walkartpark. Dineren kan bij een van de vele restaurantjes op loopafstand. Voor een dagje uit heeft u de ruime keuze uit sport, recreatie, cultuur, restaurants, cafeetjes, theater en zelfs een bioscoop. Met een treinstation, goede busverbinding en uitvalswegen naar de A12 en A28 op steenworp afstand. Uit of thuis? In Zeist wonen is ideaal. 

 

Het deelproject is genoemd naar schrijver Johan de Meester die woonde aan de 1e Dorpsstraat. Hij schreef onder andere “De zonde in een deftig dorp” (1921) dat zich afspeelt in Zeist. De verkoop van deze herenhuizen is de laatste fase en daarmee de afronding van het project Oud Seyst.

Projecten

Alle projecten
+