icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw volgende fase SpaarneBuiten van start

Bouw volgende fase SpaarneBuiten van start

Actueel

Onder grote belangstelling van kopers en overige betrokkenen is begonnen met de volgende bouwfase van SpaarneBuiten. Het startsein werd gegeven in het Havengebouw, met het onthullen van een eerste steen door wethouder Raymond van Haeften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Tegelijkertijd is gestart met de bouw van zes zeer luxe appartementen in de Dijkgraaf en de bouw van vier vrijstaande kadewoningen.

SpaarneBuiten

Het Havengebouw bestaat uit 46 appartementen. Het gaat om 7 appartementen op de begane grond met een eigen ligplaats in de haven, 15 koopappartementen met een gemaximaliseerde VON-prijs, 18 vrije sector koopappartementen, 6 penthouses en een commerciële ruimte. Het Havengebouw heeft een robuuste en een historische uitstraling.

De appartementen in de Dijkgraaf hebben een royaal woonoppervlak van ruim 170 m². Op elke verdieping bevindt zich 1 appartement met een riant uitzicht op het Spaarne en de sluis in Spaarndam. De vrijstaande kadewoningen langs het Spaarne hebben een eigen aanlegsteiger en bieden volledige privacy door de water gerelateerde ligging.

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, ligt het woongebied SpaarneBuiten. De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee aan rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak.

SpaarneBuiten

In SpaarneBuiten is het heerlijk wonen in een waterrijke, landelijke omgeving en toch ben je binnen tien minuten in Haarlem. Met een afwisselend woningaanbod en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. Na een succesvolle verkoop en realisatie van inmiddels 113 eengezinswoningen zijn ook het Havengebouw, de Dijkgraaf en de 4 kadewoningen volledig verkocht.

 

Het Havengebouw en de kadewoningen zijn ontworpen door Min2 Bouw-Kunst uit Bergen (NH). De Dijkgraaf komt van de hand van VanEgmondTotaalArchitectuur uit Noordwijk. SpaarneBuiten is een ontwikkeling van SpaarneBuiten VOF, een samenwerkingsverband van VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed en wordt gerealiseerd door Kondor Wessels Amsterdam (allen VolkerWessels ondernemingen).

 

Voor meer informatie over het project SpaarneBuiten of het woningaanbod kijk op www.spaarnebuiten.nl

Of neem contact op met Oolders Omaco Makelaars te Haarlem, telefoon 023 52 55 266.

Projecten

Alle projecten
+