icon-arrow-right
HomeNieuws Bouwinvest, ZorgID en Aliantus starten vernieuwend woon-zorgconcept

Bouwinvest, ZorgID en Aliantus starten vernieuwend woon-zorgconcept

Actueel

Bouwinvest heeft op de PROVADA een overeenkomst getekend met ZorgID (onderdeel van VolkerWessels en dochteronderneming van VolkerWessels Vastgoed) en Aliantus, voor de aankoop van een woon-zorgcomplex in Zeist. Het gaat hierbij om een nieuw woon- en zorgconcept van Aliantus. De overeenkomst is getekend namens het Bouwinvest Healthcare Fund.

Woon-zorgcomplex

De locatie in het plan Oud Seyst, achter het gemeentehuis en naast het Walkartpark, is in 2009 verworven door VolkerWessels onderneming KondorWessels Vastgoed. In overleg met ZorgID is besloten een deel van het perceel te transformeren tot een comfortabel woon-zorgcomplex. Aliantus is verantwoordelijk voor de service, het zorgconcept en voor de verhuur. ZorgID is de betrokken ontwikkelaar.

Concept

Aliantus is een vernieuwend woon- en zorgconcep, waar bewoners zorgeloos een comfortabel appartement huren. Het wonen in een Aliantus vestiging wordt gecombineerd met zorg. De behoefte aan zorg van bewoners varieert van minimaal tot intensief. Voor elke bewoner kijkt Aliantus naar de persoonlijke situatie en biedt de hulp en zorg die nodig is. Aliantus is geen verpleeghuis maar een appartementengebouw waar bewoners kunnen blijven wonen, ook als ze op oudere leeftijd geheugenproblemen of dementie ontwikkelen. Ze blijven dan in hetzelfde gebouw, maar verhuizen naar een andere vleugel.

Projecten

Alle projecten
+