icon-arrow-right
HomeNieuws Culturele opening van De Pier Scheveningen

Culturele opening van De Pier Scheveningen

Actueel

Op vrijdag 25 september 2015 opent TodaysArtmet de 11e editie van het fantastische TodaysArt Festival, het culturele programma van De Pier! Het festival start op donderdag 24 september met het 4DSOUND programma in de Electriciteitsfabriek, dit programma loopt door tot en met zondag 27 september.

todaysart

De Pier en ZERO on Sea

Het uitgebreide programma bestaat o.a. uit: beeldende kunst, optredens, presentaties, installaties en art interventions. 's Avonds dans je boven de golven in een van de twee clubs op het Zuideiland. Het Vliegerfeest is op zaterdag 26 en zondag 27 september gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Het festival strekt zich uit over de volledige breedte van De Pier en zijn omgeving. 

 

Precies 50 jaar geleden zou De Pier de locatie zijn voor 'ZERO on Sea'; een grootschalige manifestatie van de vooruitstrevende kunstbeweging ZERO. Het evenement vond echter nooit plaats.

 

De iconische Pier en de ‘ZERO on Sea’-plannen, in relatie tot hedendaagse ontwikkelingen in de kunst en de maatschappij, zijn de belangrijkste bron van inspiratie voor de 11e editie van het festival.

Tickets en info

Kijk voor tickets en info op:

TodaysArt.nl

 

Of volg de laatste ontwikkelingen via:

Facebook.com/TodaysArt

Twitter.com/TodaysArt

Projecten

Alle projecten
+