icon-arrow-right
HomeNieuws De Pier in Scheveningen geeft eigen krant uit

De Pier in Scheveningen geeft eigen krant uit

Actueel

De eerste editie van 'DE PIER nieuws' is een feit. Sinds de opening van vernieuwde Pier van Scheveningen is ruimte gekomen voor innovatieve foodconcepten, shopping en een uitgebreide programmering met festivals, markten en events. Met de krant 'DE PIER nieuws' geeft De Pier iedereen een kijkje achter de schermen.

Kijkje achter de schermen

Door interviews met de ondernemers, achtergrondinformatie en foto's geeft de krant een impressie van de vernieuwde Pier. Het hele jaar door is er wat te beleven op De Pier! De eerste editie heeft een oplage van 20.000 stuks en wordt verspreid in Den Haag en Scheveningen. Daarnaast is deze te vinden in diverse hotels en gelegenheden op de boulevard. Uiteraard lees je DE PIER nieuws ook digitaal via deze link.

Pier krant

Over De Pier

De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis.

 

Voor meer informatie zie www.pierscheveningen.com

+