icon-arrow-right
HomeNieuws De Pier verwelkomt Grolsch

De Pier verwelkomt Grolsch

Actueel

De Pier verwelkomt Koninklijke Grolsch! De Pier B.V. en Grolsch hebben een samenwerking gesloten voor vijf jaar. De bierbrouwer wordt daarmee de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op De Pier in Scheveningen. Naast de exclusieve bier- en drankenleverancier, wordt Grolsch ook partner voor de invulling en programmering van alle evenementen en festivals op De Pier. 

De Pier en Grolsch

Vooral het biertype Kornuit zal op veel terrasjes worden geserveerd. Ook gaat de bierbrouwer meewerken aan de invulling en de programmering van evenementen en festivals op De Pier.

 

Het doel van de samenwerking is om De Pier weer de ultieme bestemming in Scheveningen te maken.

Ralph Rietveld, Sales Manager bij Koninklijke Grolsch: “Kornuit is een merk met een unieke, eigen smaak en een eigen doelgroep. Het merk vinden we heel goed passen bij het vernieuwende concept van De Pier. De Pier biedt Kornuit een uitstekend platform om zich te presenteren aan duizenden evenementen- en festivalliefhebbers. We geloven in de nieuwe aanpak van en zien het als onze gezamenlijke doelstelling om De Pier weer goed op de kaart te zetten.”

Jasper Stam van De Pier B.V.: 'Evenementen en festivals op het gebied van cultuur en muziek maken een belangrijk deel uit van de nieuwe positionering van De Pier en daar past Kornuit zeer goed bij.'

 

Kijk voor meer informatie op www.depierscheveningen.com.

Projecten

Alle projecten
+