icon-arrow-right
HomeNieuws Directeur Richard Elbersen loopt recordbedrag voor goed doel

Directeur Richard Elbersen loopt recordbedrag voor goed doel

Actueel

Afgelopen zaterdag heeft onze directeur Richard Elbersen met succes zijn sportieve uitdaging op de Stelvio For Life volbracht. Alle donaties komen beschikbaar ten behoeve van Barcode for Life. Deze stichting werft fondsen exclusief voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Dit onderzoekscentrum heeft de missie om voor patiënten met kanker de meest effectieve en minst schadelijke behandeling van kanker te creëren. 

Stelvio Run Richard Elbersen

Vanwege hevige sneeuwval op de top is het aanvankelijke parcours van 21,1 km tot de top gewijzigd. Er is een keerpunt aangebracht op 13km, zodat het totale parcours op 26 km uitkwam. Dit alles valt natuurlijk in het niet bij de hel die menig kankerpatiënt moet ondergaan.

 

De werkelijke uitdaging ging om het bijeenbrengen van een zo hoog mogelijk sponsorbedrag voor gericht kankerondezoek. Het mooiste moment was dan ook het overhandigen van de symbolische cheque, met een waarde van € 15.392,55, aan de directeur van stichting Stelvio For Life,  Peter Kuijper. Hij gaf aan dat nog niet eerder 1 deelnemer zoveel sponsorgeld bijeen heeft gebracht.

 

Namens de stichting dan ook heel veel dank aan alle (hoofd)sponsors die dit fantastische bedrag hebben gedoneerd!

+