icon-arrow-right
HomeNieuws Een brouwerij in Kleiburg #bijlmerinvestering

Een brouwerij in Kleiburg #bijlmerinvestering

Actueel

Met de hashtag #bijlmerinvestering start Brouwerij Kleiburg de crowdfunding actie voor een eigen brouwerij in de Bijlmer. Brouwerij Kleiburg is een initiatief van het moderne Kleiklooster in DeFlat Kleiburg.

Brouwerij Kleiburg DeFlat Amsterdam

Investeren

Voor het plan om een bierbrouwerij te openen is € 150.000 nodig. Een deel van de financiering is rond. De eerste investeerders en aandeelhouders zijn ingestapt.

 

Zij starten deze crowdfunding om concrete investeringen te doen, zoals het aanschaffen en opbouwen van een loods en het kopen van fermentatietanks, kookketels, een bottelmachine en een koelsysteem. Je kunt op verschillende manieren meedoen. 

 

Ook investeren in de Bijlmer brouwerij of benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hierover meer op www.crowdaboutnow.nl/kleiburg

Het Kleiklooster

Abt Johannes van den Akker: Wij profileren ons als een christelijke gemeenschap waar plaats is voor iedereen en leveren op die manier een concrete bijdrage tot de oecumene en het bouwen van bruggen tussen de christelijke Kerken. Wij geloven dat het niet goed is voor een mens om er alleen voor te staan. Daarom wonen wij bij elkaar. 

Projecten

Alle projecten
+