icon-arrow-right
HomeNieuws Eerste steen door kopers The Duchess Amstelkwartier

Eerste steen door kopers The Duchess Amstelkwartier

Actueel

Het Amstelkwartier, wie wil er nu niet wonen in dit mooie nieuwe stukje Amsterdam aan de Amstel? Bram (5), Mae (8) en hun ouders zijn officieel de eerste kopers van The Duchess Amstelkwartier. Daarom mochten Bram en Mae hun handen in vers cement drukken voor de eerste steen. Eenmaal uitgehard zal dit plakkaat worden ingemetseld in de muur van de parkeergarage, grenzend aan de tuin.

Eerste steen kopers The Duchess Amstelkwartier

Na de aftrap van Joost Versluijs (projectontwikkelaar Kondor Wessels Vastgoed) en Otto van der Pluijm (directeur bij aannemer Kondor Wessels Amsterdam) ging de feestelijke opening onder ruime belangstelling van kopers van start. Om de toekomstige buren op een toegankelijke manier kennis met elkaar te laten maken droeg iedereen een badge met de kleur van zijn of haar woonblok.

 

In totaal worden er drie woonblokken met een onderliggende parkeergarage gebouwd. De 48 stadsappartementen variëren van 30 m² tot ruim 120 m². Alle appartementen aan de voorzijde hebben uitzicht op het park en buitenruimtes gelegen op het zuidwesten. De 6 split-level appartementen op de BG hebben plafonds van bijna 4 m hoog. 

Projecten

Alle projecten
+