HomeNieuws Exclusief wonen in het culturele hart van Amsterdam

Exclusief wonen in het culturele hart van Amsterdam

Actueel

Exclusief wonen in Amsterdam krijgt een nieuwe betekenis door de komst van De Hooch. Midden in het culturele hart van de stad zijn 28 made-to-measure appartementen nu in de verkoop. Wij blikken, met dank aan de prachtige video van Mar. J. Heule Makelaardij, terug op de succesvolle start sale.

The Exclusive is Inclusive

De kosmopoliet kan zijn hart ophalen met de komst van De Hooch. Exclusiviteit, veiligheid, ultraluxe en persoonlijke service die je normaliter alleen terugvindt in de woningen van wereldsteden zoals New York, London en Parijs, zijn nu te verkrijgen binnen het Fashion & Museum District van Amsterdam. De Hooch omarmt haar bewoners met de luxe van persoonlijke service en het comfort van verreikende faciliteiten waaronder ondergrondse private parking en een indrukwekkende lobby met een privé conciërge. Daarnaast spelen privacy en veiligheid logischerwijs ook een belangrijke rol. Thuiskomen in een oase van rust, doch de Amsterdamse hoogstandjes op het gebied van mode, kunst en cultuur binnen handbereik. Deze bijna onmogelijke combinatie maakt dit project uniek in zijn soort.

Made-to-measure

Als neusje van de zalm op het gebied van vastgoed zijn deze appartementen een cadeau voor eenieder die luxe als eerste levensbehoefte nastreeft. Als koper heb je de keuze uit 5 gerenommeerde interieur designers om een samenwerking mee aan te gaan. Zo stel je niet alleen jouw interieur samen, maar personaliseer je tevens de indeling van de woning zelf. Afhankelijk van stijl en smaak staan & Prast & Hooft, Framework, TANK, Wolterinck en Kolenik voor jou klaar om de creatie van jouw droomhuis te realiseren. Met afmetingen vanaf 170m2 kunnen we spreken van een diamant binnen de Amsterdamse woningmarkt.

 

Design

De look en feel van het De Hooch pand sluit geheel aan op de wensen van metropolen anno nu. De architect MVSA heeft bewust gekozen voor een rijke, sustainable uitstraling. Met antraciet keramiek, aluminium en bamboe als basis staat De Hooch voor urban en tijdloze luxe. Vanaf de zevende verdieping van het pand kijk je uit op al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, met als hoogtepunt het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, en het Van Gogh Museum. Daarbij komt nog dat je je binnen luttele minuten in het modehart, beter bekend als de PC Hooftstraat, van Amsterdam bevindt. 

 

www.dehooch.nl

Projecten

Alle projecten
+