HomeNieuws FRESH Consultancy Week 2018

FRESH Consultancy Week 2018

Actueel

De jaarlijks terugkerende FRESH Consultancy Week vond ditmaal plaats in de Koninklijke Bibliotheek Den Haag en Kondor Wessels Vastgoed was erbij! Het event, gericht op academische studenten met een interesse voor vastgoed, had als thema ‘Circulaire Economie’.

Koninklijke Bibliotheek Den Haag

Het object dat centraal stond was de Koninklijke Bibliotheek, met als opgave een duurzame herontwikkeling. De studenten kregen vooraf een case met een vraagstelling die betrekking heeft op zowel strategisch- als tactisch managementniveau. Namelijk: “Hoe kan de vrij te komen 50.000 m2 binnen de Koninklijke Bibliotheek op een duurzame manier worden getransformeerd en herontwikkeld, waarbij er toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor alle stakeholders (eigenaar, huurders, bezoekers, omgeving)?”.

Kondor Wessels Vastgoed beet onder leiding van Claudia Heimensen het spits af met de eerste presentatie van de week. Claudia nam de maatschappelijke waarde van herontwikkeling als uitgangspunt van haar presentatie, met als referentie de ontwikkeling en huidige successen van de Scheveningse Pier.

 

Verdeeld over een aantal groepen gingen de studenten voor de ontwikkeling van het beste plan. Niets dan lof voor de winnaars; beste idee, beste invulling en de beste presentatie!

 

Kijk voor meer informatie over FRESH Students op www.stichtingfresh.nl/students/.

Projecten

Alle projecten

Gerelateerde informatie

+