icon-arrow-right
HomeNieuws Hoog(s)te punt & Holy Dogs aan de Westlandgracht

Hoog(s)te punt & Holy Dogs aan de Westlandgracht

Actueel

Op donderdagmiddag 11 mei is samen met de kopers van project SchetsBlok aan de Westlandgracht en foodtruck Holy Dogs het hoogste punt van de bouw gevierd. Onder begeleiding van aannemer Bébouw Midreth konden kopers voor de eerste keer een kijkje nemen in hun toekomstige woning.

Hoogste Punt SchetsBlok Westlandgracht

De Westlandgracht is door de Gemeente Amsterdam aangewezen als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) locatie. In hartje Amsterdam kreeg de koper de unieke kans, samen met de architect, zijn eigen appartement te ontwerpen. 

 

De kopers kopen een casco en kan zelf de ‘binnenkant’ afbouwen of laten afbouwen. Daarnaast heeft het collectief invloed op de uitstraling van het gebouw en kunnen ze samen nadenken over hun collectieve gebruikswensen. Het casco, dat zo flexibel mogelijk is, is ontwikkeld in opdracht van de stichting 4Winden, die de belangen van de toekomstige bouwgroepleden vertegenwoordigt.

SchetsBlok Hoogste Punt 2.jpg

Leden van de stichting hebben zich al wel in een vroeg stadium voor het project kunnen intekenen en via een vragenlijst hun globale wensen kenbaar kunnen maken. Het SchetsBlok is een kleinschalig woongebouw gerealiseerd met 29 appartementen. 

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Bouw SchetsBlok Westlandgracht is gestart

Afgelopen week is  de start bouw van het SchetsBlok aan de Westlandgracht officieel ingeluid met confetti, bubbels en...

+