icon-arrow-right
HomeNieuws Kondor Wessels Vastgoed nieuwe hoofdsponsor LoenenseMHC Senioren

Kondor Wessels Vastgoed nieuwe hoofdsponsor LoenenseMHC Senioren

Actueel

Kondor Wessels Vastgoed is zeer verheugd te kunnen melden de nieuwe hoofdsponsor van de LoenenseMHC Senioren, de hockeyclub uit Loenen, te kunnen zijn. "De filosofie van Kondor Wessels Vastgoed sluit naadloos aan bij die van club" aldus Willem Gaymans directeur van Kondor Wessels Vastgoed en tevens speler van Heren VL1.

Loenense MHC

Over LMHC

In haar ruim 40 jarige bestaan is de LMHC uitgegroeid tot een gezellige familieclub met ambitie. Net als bij veel andere clubs in de regio, heeft LMHC een groot aantal jeugdspelers, die vaak al op zeer jonge leeftijd kennismaken met de hockeysport. Jong geleerd, oud gedaan is zeker van toepassing op de LMHC, want veel van de huidige spelers uit de veteranenteams, leerden als kind al hockeyen bij de LMHC.

Dat hockey nog steeds een van de populairste sporten in Nederland is, blijkt wel uit de gezellige drukte die er op de club heerst in de weekeinden. Tientallen teams uit de omgeving zijn dan op bezoek en spelen hockey van elk niveau. De LMHC is trots op de prestaties van alle teams, of ze nu uitkomen in de topklasse of niet, hockeyen bij de LMHC staat garant voor sportiviteit en plezier.

 

Kijk voor meer informatie op https://loenensemhc.nl.

+