icon-arrow-right
HomeNieuws KondorWessels Vastgoed tekent koopovereenkomst Vuurtorenweg

KondorWessels Vastgoed tekent koopovereenkomst Vuurtorenweg

Actueel

Kondor Wessels Vastgoed (VolkerWessels) heeft de Vuurtorenweg 35-37 te Scheveningen verworven en de koopovereenkomst met het Rijksvastgoedbedrijf getekend. De locatie van het voormalige kantoorgebouw van Rijkswaterstaat wordt door Kondor Wessels Vastgoed en OeverZaaijer architectuur en stedebouw herontwikkeld naar een unieke plek om te wonen. In het gebouw van circa 10.000m² komen ruime en lichte lofts variërend in grootte.

Het voormalige kantoorgebouw maakt onderdeel uit van het drie-kilometer-lange Scheveningse zeefront, met een ideale ligging tussen de Scheveningse haven en boulevard. Het ontwerp van OeverZaaijer sluit naadloos aan bij het DNA van de Scheveningse kust. Een mix van het krachtige en stoere uiterlijk van de haven en het vakantiegevoel aan zee. Het plan waar momenteel aan gewerkt wordt past binnen de randvoorwaarden en uitgangspunten vastgesteld door de gemeente in overleg met de buurt.

 

De herontwikkeling is onderdeel van het Masterplan Scheveningen-kust, waarin de gemeente Den Haag ernaar streeft Scheveningen-kust een nieuwe uitstraling te geven.

Foutieve informatie verspreid rondom plannen Vuurtorenweg

Er blijkt dat er een foutieve afbeelding en onjuiste informatie verspreid is over de plannen voor de Vuurtorenweg. Dit gaat om een eerder intiatief, waar KondorWessels Vastgoed niet mee te maken heeft. Wij hebben momenteel nog geen beeldmateriaal beschikbaar en zullen nieuwe informatie op onze eigen website communiceren zodra beschikbaar.

Vuurtorenweg

Projecten

Alle projecten
+