HomeNieuws Laatste geschakelde en vrijstaande villa's SpaarneBuiten in verkoop

Laatste geschakelde en vrijstaande villa's SpaarneBuiten in verkoop

Actueel

Na het succes van de vorige fasen gaat op 14 november de verkoop van de allerlaatste woningen in SpaarneBuiten van start. Het laatste aanbod bestaat uit 26 vrijstaande villa's en 6 geschakelde villa's. Uitnodiging ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.spaarnebuiten.nl/contact.

SpaarneBuiten laatste fase vrijstaande villa.jpg

Vrijstaande villa's

Er worden tijdens deze fase 26 vrijstaande villa's aangeboden op eigen kavels. De villa's, inclusief tuin rondom, variëren van circa 348 m2 tot ruim 522 m2. De villa's komen in twee woningtypes: Villa 155 en Villa 190. Achter de stijlvolle gevel van Villa 155 zit maar liefst 155 m2 aan leefruimte. En als het royaler mag: de statige Villa 190 heeft een extra verdieping en biedt 190 m2 aan leef- en werkruimte. Beide villa's hebben een ruime entree en parkeren op eigen oprit is mogelijk. De openslaande deuren verbinden de woning met de ruime tuin. Er zijn veel opties om de villa naar eigen wens aan te passen. Dekn aan een achteruitbouw op de begane grond, een erker aan de voorzijde of een veranda aan de achterzijde. 

 

- Ruime entree naar de royale living 
- 3 tot 5 slaapkamers
- Parkeren op eigen oprit
- Openslaande deuren aan de achterzijde
- Vloerverwarming door de gehele woning

Prijzen vanaf € 620.000,- v.o.n. (incl. ruime stelpost voor de keuken)

SpaarneBuiten laatste fase.jpg

Geschakelde villa's

Prachtige huizen met een Hollandse uitstraling en stuk voor stuk ruim en licht van binnen. Het aanbod is divers, de woningen beschikken over 143 tot 146 m2 woonoppervlakte. Er zijn 3 verschillende woningentypen voor de geschakelde villa's: dwarskap, geschakeld aan dwarskap & gelijke kap. 


Alle woningen worden voorzien van complete badkamer, volledige keuken en garage. Een comfortabel idee toch? 

- Minimaal 3 slaapkamers
- Vloerverwarming op de begane grond
- Zolder naar eigen indeling 
- Met berging
- Parkeren op eigen oprit

Prijzen vanaf € 524.000,- v.o.n.

Projecten

Alle projecten
+