icon-arrow-right
HomeNieuws Lachen, gieren, smullen met Jörgen en Ramon

Lachen, gieren, smullen met Jörgen en Ramon

Actueel

Comedian Jörgen Raymann en topchef Ramon Beuk bundelen hun krachten voor de ultieme avond uit met de formule ‘Tasty Comedy’. Op de Scheveningse Pier geniet je vanaf mei 2016 van nationale en internationale comedians onder leiding van Jörgen Rayman en een uitmuntend 4-gangen diner samengesteld door topchef Ramon Beuk. Het 360 graden panoramisch uitzicht, een ondergaande zon en live-muziek zorgen voor een unieke ambiance.

Ramon Beuk en Jörgen Raymann

Uitkijkend op zee, het Kurhaus en het strand stonden producenten Robin de Levita, Kees Abrahams (Soldaat van Oranje, Anne, Sky) en Rick Gemser (Palazzo) elkaar aan te kijken met het gevoel: hier moeten we iets nieuws gaan ontwikkelen. Geen gewone avond uit, maar een bijzondere combinatie van alle elementen die mensen zoeken als ze willen genieten. In samenwerking met comedian Jörgen Raymann en topchef Ramon Beuk werd het concept gevormd: Tasty Comedy. Tientallen comedians sloten zich aan bij de producenten en in de proefkeuken werd een keur aan overheerlijke kleine gerechtjes bereid. Vanaf Mei 2016 zal de uitkomst van dit harde werk zich gaan presenteren op De Pier in Scheveningen.

Comedy en shared dining

Onder leiding van Jörgen Raymann (o.a. Raymann is Laat / ComedyFactory) staat de line-up van comedians garant voor een avond boordevol scherpe grappen en hilarische verhalen. Aangevuld met Internationale fysical comedy acts uit o.a. de VS, Engeland en Duitsland die het geheel nog een extra dimensie geven. Uiteraard speelt de huisband heerlijke live muziek en is er aan tafel aandacht voor de gasten.

 

Topchef Ramon Beuk heeft een fantastisch ‘shared dining’ concept vormgegeven waarin delen, genieten en proeven samenkomen. Een kwalitatief hoogwaardig en smaakvol 4-gangen diner.

Tickets en info

De mooiste locatie van Nederland? Wij denken van wel. Kijk voor meer informatie en tickets op www.tastycomedy.nl.

Projecten

Alle projecten
+