icon-arrow-right
HomeNieuws Luxe Pier Suites half november open

Luxe Pier Suites half november open

Actueel

Vanaf half november kunnen de eerste gasten overnachten in een van de 5 luxe Pier Suites. De suites met panoramisch uitzicht op de Noordzee worden o.a. voorzien van een eigen buitenruimte met privé jacuzzi. 

Pier Suites Scheveningen Kondor Wessels

Pier Suites

In navolging van de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, wordt momenteel hard gewerkt aan de oplevering van het volgende Pier-project: op het Toreneiland van het Scheveningse icoon zijn de werkzaamheden voor de bouw van vijf ‘Pier Suites’ in volle gang. 

Deze exclusieve hotelsuites, van ruim 30 m², krijgen elk een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee en worden o.a. voorzien van een jacuzzi. Naar verwachting wordt ‘overnachten op zee’ half november een feit. Na de oplevering van deze vijf Pier Suites volgen er nog acht stijlvolle Cabins, die op de buitenste ring van het Zuidereiland worden gerealiseerd. Voor meer informatie en boekingen: www.piersuites.nl.

Spannend element

“Met de komst van de Pier Suites voegen we weer een spannend element toe aan de veelzijdigheid van de vernieuwde Pier. De luxe boekkamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden een adembenemend uitzicht op de Noordzee. In combinatie met een dagje uitwaaien of ontspannen aan het strand, een bezoek aan de vele culturele bestemmingen, een wellness-arrangement of rondje reuzenrad wordt overnachten op De Pier een bijzondere ervaring”, aldus Herman Smit, general manager van De Pier.

Over De Pier

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat Kondor Wessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Toegang tot De Pier is gratis. Voor meer informatie zie www.pier.nl.

Nieuws

Meer nieuws

Unieke blik op de Haagse kust

WeDrone legt Scheveningen op adembenemende wijze vast. Bekijk deze unieke shots vanuit de lucht, van o.a. het Kurhaus en De...

+