icon-arrow-right
HomeNieuws Mathia van der Varst nieuwe bestuursvoorzitter Fresh Professionals

Mathia van der Varst nieuwe bestuursvoorzitter Fresh Professionals

Actueel

Fresh Professionals, het landelijke netwerk voor academische vastgoedprofessionals, is gewisseld van bestuur.

Fresh bestuur 2016 2017

Fresh Professionals

Mathia van de Varst (Kondor Wessels Vastgoed), Roel Drenth (FGH Bank) en Matthijs Hesselink (CBRE) gaan hun tweede jaar in en worden respectievelijk voorzitter, penningmeester en verantwoordelijke voor de FP5+/FP10+-leden. 

 

Het bestuur wordt aangevuld door Boudewijn Stumpel (Kadans Vastgoed), Alma van Ruler (Wereldhave) en Nicky Engelsing (Colliers International). Zij zijn verantwoordelijk voor de functies bedrijven, activiteiten en communicatie.

Raad van Commissarissen

Ook de raad van commissarissen van Fresh Students wordt vertegenwoordigd door KondorWessels Vastgoed. De samenstelling van de RvC van Fresh Students is dit jaar qua samenstelling niet veranderd en bestaat uitJasper Stam (Kondor Wessels Vastgoed), Mieke Verschoor Boisen (NS Stations, voorzitter), Anneke van Kempen (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), Harma Zijgers (woningcorporatie Mooiland), Rik van Dijk (Deloitte, penningmeester) en Erik Kleemans (Cushman & Wakefield).

Over FRESH

FRESH Professionals is een netwerk voor ambitieuze academische vastgoedprofessionals met 600 leden. Onze leden vertegenwoordigen alle branches binnen het vastgoed. Binnen het netwerk worden contacten, multidisciplinaire kennis en ervaringen gedeeld en staat de interactie tussen de leden centraal. Hiervoor worden er maandelijks FRESH activiteiten georganiseerd. FRESH (Foundation for Real Estate Students from Holland) is opgericht in 1999 als FRESH Students, met het idee een landelijk netwerk op te bouwen voor academici die hun interessegebied in de vastgoedsector hebben liggen. FRESH Professionals is opgericht in 2002 om zo ook een netwerk te bieden aan werkenden in de vastgoedsector. Om lid te worden van FRESH Professionals hoef je geen lid te zijn geweest van FRESH Students.

 

Maandelijks organiseert FRESH activiteiten, zoals:
• Building tours
• Symposium
• Carrière monitor
• Expert meetings
• City trips
• College tours
• Sportieve evenementen
• Activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling
• Informele borrels, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse PROVADA borrel

 

Heb je behoefte aan uitbreiding van je netwerk en kennisverbreding in je vakgebied? Kijk dan op www.stichtingfresh.nl.

+