icon-arrow-right
HomeNieuws Miljoenste bezoeker op De Pier

Miljoenste bezoeker op De Pier

Actueel

De Pier in Scheveningen mocht op dinsdag 29 december zijn miljoenste bezoeker verwelkomen. In minder dan een half jaar tijd heeft een recordaantal mensen uit zowel binnen- als buitenland het internationale icoon weer bezocht. 

miljoenste bezoeker Pier

Herman Smit, de general manager van De Pier, is trots: "Het is geweldig om te zien dat De Pier nog steeds een enorme aantrekkingskracht heeft op bezoekers van heinde en verre, ook tijdens de wintermaanden. Zowel Hagenaars als toeristen weten De Pier weer te vinden en uit reacties van bezoekers kunnen we opmaken dat de weg die we zijn ingeslagen met de vernieuwing aanslaat."

 

"We zijn voornemens om in 2016 nog meer succesvolle activiteiten en evenementen op te zetten die passen bij ons eigentijdse concept. Daarnaast kijken we uit naar de komst van het reuzenrad. Kortom, we hebben de komende tijd nog genoeg in petto om van De Pier één van de best bezochte attracties van ons land te maken."

In 2013 moest de Pier op last van de brandweer dicht omdat die vanwege achterstallig onderhoud niet meer voldeed aan de veiligheidseisen. De Haagse wethouder Joris Wijsmuller zette de poort van de Pier op 18 juli weer open, samen met de nieuwe eigenaren. 

 

De Scheveningse Pier is dagelijks gratis toegankelijk van 10.00 tot 22.00 uur.

Projecten

Alle projecten
+