icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuw aanbod SpaarneBuiten

Nieuw aanbod SpaarneBuiten

Actueel

Op woensdag 13 december gaan een zestal vrijstaande woningen en 14 geschakelde villa's van project SpaarneBuiten in verkoop. De komende jaren zullen er gefaseerd vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop gaan. Dit jaar starten we met de eerste 20 woningen.

SpaarneBuiten vrijstaande villa's

Aanbod

GESCHAKELDE VILLA'S

Heerlijke huizen met een Hollandse uitstraling. De geschakelde villa's zijn stuk voor stuk ruim en licht van binnen. Het aanbod is divers, de woningen beschikken over 143 m² en 165 m² woonoppervlakte en de meeste woningen worden opgeleverd met garage.
Er zijn vier verschillende type woningen: dwarskap, geschakeld aan dwarskap, gelijke kap en de special. Alle woningen hebben een ruime entree en minimaal 3 slaapkamers. Parkeren is mogelijk op eigen oprit. Vloerverwarming is aanwezig op de begane grond en aan de achterzijde is de woning voorzien van openslaande deuren. 
Prijzen vanaf € 415.000,- v.o.n.

 

VRIJSTAANDE VILLA'S

Tegenover de nieuwe geschakelde villa's komen straks 6 vrijstaande villa's op eigen kavels tussen de 340 en 369 m2.  Zoals de namen al onthullen, biedt Villa 155 een woonoppervlakte van 155 m2 en biedt Villa 190 een leef- en werkruimte van 190 m2 en heeft standaard een aangebouwde garage. 
Beide villa's hebben een ruime entree en parkeren op eigen oprit is mogelijk. De openslaande deuren verbinden de woning met de tuin. Vloerverwarming is aanwezig door de hele woning. 
Prijzen vanaf € 525.000,- v.o.n.

Interesse

Kijk voor meer informatie op www.spaarnebuiten.nl.

 

Start verkoop 13 dec. 2017 (17.00 - 19.00 uur)

Villa Westend

Westlaan 41
1991 VL, Velserbroek  

 

Projecten

Alle projecten
+