icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuw Amstel bijna uitverkocht

Nieuw Amstel bijna uitverkocht

Actueel

In 3 maanden maar liefst 90% verkocht! Eind mei startte de succesvolle verkoop van Nieuw Amstel; het betreft 39 luxe appartementen in het Amstelkwartier. De laatste 4 appartementen staan al onder optie. Nog voor het einde van dit jaar, in december 2015, wordt gestart met de bouw.

Nieuw Amstel

Nieuw Amstel biedt de keuze uit 4 woningtypen; dubbel benedenhuis, maisonnette, gelijkvloers appartement of penthouse, met woonoppervlakten van 104 tot 184 m2. Elke woning heeft een riante buitenruimte, gelegen op het zuidwesten.

 

Het Amstelkwartier is een van de nieuwe verrassingen van Amsterdam: een woonwijk op de grens van de stad en het groene hart op een van de mooiste plekken aan de Amsteloever tussen Amsterdam-Zuid. Een uniek nieuw woon- en werkgebied, gelegen binnen de Ring en aan de Amstel. Met het Amstelkwartier heeft Amsterdam er een nieuwe leuke buurt bij.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of aanmelden voor de reservelijst? Neem contact op met Gerard W. Bakker Makelaars of schrijf je in op www.nieuw-amstel.nl.

 

Projecten

Alle projecten
+