icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuw in Zeist: gebouw Copijn

Nieuw in Zeist: gebouw Copijn

Actueel

Op 23 april start de verkoop van Copijn: 6 luxe woningen in hartje Zeist. Gebouw Copijn is onderdeel van project Oud Seyst. 

Copijn Oud Seyst Zeist

Licht, ruimte en luxe

Copijn bestaat uit 6 lichte appartementen met grote ramen, verdeeld over drie woonlagen. Deze 3- en 4-kamperappartementen variëren van circa 110 tot 134 m2 grootte, allen voorzien van een half open keuken en prachtig uitzicht op het aangrenzende Walkartpark. De buitenruimte voor de twee appartementen op de begane grond bestaat uit een royale tuin (ruim 170 m2) met dubbele openslaande deuren. De twee appartementen op de eerste verdieping hebben een ruime loggia. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee penthouses met twee Franse balkons, een loggia én dakterras.

Start verkoop

Tijdens de start verkoop op 23 april in Hotel Theater Figi zullen de officiële verkoopprijzen bekend worden gemaakt. Ook liggen de verkooptekeningen en brochure klaar en is de maquette bekijken.

 

Locatie: Hotel Theater Figi (Het Rond 2, 3701 HS Zeist)
Datum: Zaterdag 23 april 2016
Tijdstip: 11.00 - 14.00 uur
 

Like de Facebook pagina facebook.com/Oud.Seyst om op de hoogte te blijven of neem contact op met Nassau Makelaars (030 - 69 175 77, nieuwbouw@nassau.nl).

Projecten

Alle projecten
+