icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuwbouwdag zaterdag 24 mei 2014

Nieuwbouwdag zaterdag 24 mei 2014

Actueel

Op zaterdag 24 mei 2014 van 11.00 tot 15.00 uur is de nationale Nieuwbouwdag/Dag van de Bouw. Tijdens de Nieuwbouwdag worden verschillende projecten opengesteld ter bezichtiging en vindt de Woonmarkt Amsterdam plaats waar KondorWessels Vastgoed aan deelneemt.

nieuwbouwdag

Project Oud Seyst doet weer mee met gebouw Stuivinga. Op 24 mei kunnen geïnteresseerden komen kijken naar de appartementen in gebouw Stuivinga te Zeist! De volledig ingerichte modelwoning en de te koop staande appartementen zijn open voor bezichtiging. Tevens is de maquette van het gehele project te zien.

 

Op de Woonmarkt Amsterdam staat Kondor Wessels Vastgoed met de projecten DeFlat (klushuizen) Amsterdam en Murano Zaanstad. Woonmarkt Amsterdam is een gezamenlijk initiatief van Amsterdam Woont en Holland LiViN’. De Woonmarkt is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een koop- of huurwoning. De diversiteit in het woningaanbod in combinatie met gratis financieel advies, maakt de Woonmarkt extra aantrekkelijk voor een eerste oriëntatie.

 

 

Datum: Zaterdag 24 mei 2014

Tijd: 11.00 – 15.00 uur

Locatie Project Oud Seyst: Modelwoning Stuivinga – Stuivingastraat 3 te Zeist

Locatie Woonmarkt Amsterdam: Hoofdkantoor Telegraaf – Basisweg 30 te Amsterdam

 

+