icon-arrow-right
HomeNieuws Officiële opening luxe Pier Suites

Officiële opening luxe Pier Suites

Actueel

Vanaf maandag 14 november kan je overnachten in een van de luxe hotelkamers op het Toreneiland van De Pier: om 15.30 uur opende burgemeester Van Aartsen de Pier Suites. Na de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, heeft het Scheveningse icoon een nieuwe primeur waarbij overnachten op zee mogelijk wordt. De exclusieve hotelsuites, van ruim 30 m², hebben elk een jacuzzi en een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee. Voor meer informatie en boekingen: www.piersuites.nl.

Pier Scheveningen

Over De Pier

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat Kondor Wessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. Ruim 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Toegang tot De Pier is gratis.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Unieke blik op de Haagse kust

WeDrone legt Scheveningen op adembenemende wijze vast. Bekijk deze unieke shots vanuit de lucht, van o.a. het Kurhaus en De...

+