icon-arrow-right
HomeNieuws Pier Offices opent 30 flexplekken boven zee

Pier Offices opent 30 flexplekken boven zee

Actueel

Op de Scheveningse Pier komen 30 flexibele werkplekken met vrij uitzicht op zee en strand. De nieuwe formule opent komende maand onder de naam Pier Offices. Professionals kunnen vanaf € 225,- per maand een werkplek betrekken, waarbij een eigen vergaderruimte en buitenterras beschikbaar zijn. Pier Offices houdt op vrijdag 27 mei van 15.00 uur tot 18.00 uur Open Huis voor geïnteresseerden. Aanmelden voor een werkplek en/of het Open Huis kan via www.pieroffices.nl.

Pier-Office_Flex-Werkplek_7.jpg

“Met Pier Offices bieden we zelfstandig professionals en kleine organisaties de mogelijkheid zich op een unieke locatie boven zee te vestigen tegen een zeer schappelijk vast bedrag per maand. Op geen andere locatie in Nederland kan men zo de vier seizoenen ervaren als bij deze werkplek boven zee! Pier Offices hanteert een flexibele all-in overeenkomst met een korte contractduur en de mogelijkheid direct op te schalen voor een bepaald project bijvoorbeeld. Daarnaast kan men samen met collega’s of opdrachtgevers genieten van alles wat de Pier nog meer te bieden heeft zoals de foodboulevard met eigentijdse foodconcepten en binnenkort zelfs een wellnesscentre en reuzenrad. Er is dan ook al veel interesse in Pier Offices en de verwachting is dat alle 30 werkplekken snel bemand zullen zijn.” aldus Herman Smit, general manager De Pier. 

Open Huis Pier Offices

Datum: Vrijdag 27 mei 2016

Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur (vrije inloop)

Locatie: Strandweg 1, 2586 Den Haag - onder restaurant Pier Zuid

Over Pier Offices

Pier Offices biedt zelfstandig professionals en kleine organisaties de mogelijkheid om een werkplek boven zee te betrekken. Voor een vast bedrag per maand kunnen zij van alle faciliteiten van De Pier Offices gebruikmaken. Eigen vergaderruimte en zelfs een terras op zee zijn bij Pier Offices inbegrepen. Voor meer informatie zie www.pieroffices.nl.

 

De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie zie www.pier.nl.

Projecten

Alle projecten
+