icon-arrow-right
HomeNieuws Samenwerkingsovereenkomst ondertekend Kustplaats IJmuiden aan Zee

Samenwerkingsovereenkomst ondertekend Kustplaats IJmuiden aan Zee

Actueel

Afgelopen vrijdag is de samenwerkingsovereenkost ondertekend voor de ontwikkeling van het kustdorp IJmuiden aan Zee. De gemeente Velsen, KondorWessels Vastgoed B.V. , Kennemerstrand N.V., Kennemermeer B.V. en Seaport IJmuiden Onroerend Goed B.V. ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst voor het kustdorp IJmuiden aan Zee. 

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Kustplaats IJmuiden

V.l.n.r. Andrew van der Zee (Kennemerstrand NV/Kennemermeer BV), Annette Baerveldt (Gemeente Velsen), Gerlof Funke Kupper (Marina Seaport IJmuiden BV), Richard Elbersen (Kondor Wessels Vastgoed). 

Over Kustplaats IJmuiden aan Zee

IJmuiden aan Zee wordt een kustplaats waar men ultiem kan genieten van de natuur, de zee en het rauwe karakter van IJmuiden. Doel van de gebiedsontwikkeling is om stap voor stap een bijzondere, duurzame en blijvend gewilde kustplaats IJmuiden aan Zee te realiseren. Een kustplaats met bijzondere en gevarieerde woningen, kwalitatief hoogwaardige horeca, shops, culturele en recreatieve voorzieningen. Direct aan de natuur van de duinen en de zee, maar ook dichtbij en goed bereikbaar vanuit de metropoolregio Amsterdam.

Projecten

Alle projecten
+