icon-arrow-right
HomeNieuws SchetsBlok Westlandgracht in 3 maanden uitverkocht

SchetsBlok Westlandgracht in 3 maanden uitverkocht

Actueel

CPO-project het SchetsBlok aan de Westlandgracht in Amsterdam is uitverkocht! De toekomstige bewoners zijn in samenwerking met ANA architecten, als onderdeel van het koopproces, druk bezig met het ontwerp en de indeling van hun appartement.

Maisonette terras.jpg

De bouw van de 29 appartementen start na de zomer van 2016. Naar planning worden de appartementen in het 3e kwartaal van 2017 opgeleverd. 

 

Het SchetsBlok is een van de 3 zelfbouwprojecten aan de Westlandgracht die momenteel gerealiseerd worden en de buurt een nieuwe impuls geven. Het project heeft een ideale ligging in de gezellige Hoofddorppleinbuurt en binnen de ring van Amsterdam.   

 

Op de begane grond komen mooie maisonnettes vanaf 97 m2. De maisonnettes op de hoeken zijn iets groter, en hebben geweldige vides! Op de verdiepingen komen appartementen van 47 tot 139 m2. Voor starters is er al een appartement vanaf ca. €196.000.

 

Op de bovenste verdieping komen twee penthouses met fantastisch uitzicht aan beide kanten. De appartementen hebben een loft-achtige utistraling door de hoge plafonds van bijna 3 meter en grote ramen. 

 

Het SchetsBlok is een ontwikkeling van stichting 4Winden, Ana architecten en KondorWessels Vastgoed.

Projecten

Alle projecten
+