icon-arrow-right
HomeNieuws SchetsBlok Westlandgracht in verkoop

SchetsBlok Westlandgracht in verkoop

Actueel

Het SchetsBlok is in verkoop! In de populaire Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam, aan de Westlandgracht, wordt het kleinschalige nieuwbouwproject het SchetsBlok ontwikkeld. In hartje Amsterdam krijg je de unieke kans, samen met de architect, je eigen appartement te ontwerpen. Heb jij al bedacht hoe de ideale badkamer en keuken er uitzien?

Het SchetsBlok bestaat uit 6 verdiepingen met verschillende woonruimtes die rechts, links, boven en onder elkaar gekoppeld kunnen worden. Ieder appartement beschikt over een ruime buitenruimte, hoge plafonds van ca. 2,90m en vloerverwarming. De appartementen worden casco opgeleverd. De indeling en de afwerking kun je helemaal zelf bepalen. Als je handig bent, kun je de afbouw zelf uitvoeren. Wil je dat niet, dan kun je die natuurlijk ook uitbesteden: aan onze aannemer, of aan iemand van je eigen keuze.

In het SchetsBlok woon je aan het water, in een open parkachtige omgeving. Via de voetgangersbrug loop je zo naar de gezellige winkels, restaurants en cafeetjes van de Hoofddorppleinbuurt. Met een mooie fietsroute door het Vondelpark ben je binnen 10 minuten in de binnenstad van Amsterdam.

Planning

Na de zomer van 2016 starten we met bouwen. Als alles volgens planning verloopt vindt de oplevering van de casco-appartementen in het najaar van 2017 plaats.

Optie nemen

Een deel van de woningen is al verkocht, maar er zijn nog een paar ruime appartementen, maisonnettes en kleinere studio’s beschikbaar. Relevante informatie, het beschikbare aanbod en het inschrijfformulier vind je op de website: www.schetsblok-westlandgracht.nl.

Projecten

Alle projecten
+