icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop 18 appartementen Spaarnebuiten

Start verkoop 18 appartementen Spaarnebuiten

Actueel

Aanstaande dinsdag 12 juli start de verkoop van 18 appartementen in Spaarndam. De nieuwe appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen: Heemraad en Ingeland, gelegen in de prachtige woonwijk SpaarneBuiten. Er is keuze uit ligging nabij het water (gebouw Heemraad) of meer in de groene omgeving van de wijk (gebouw Ingeland). Alle appartementen beschikken over een buitenruimte en worden afgewerkt met keuken en sanitair. Op de begane grond bevinden zich de privébergingen.

SpaarneBuiten

De appartementen hebben een gebruiksoppervlak van 103 m². De VON-prijzen van gebouw Ingeland beginnen bij € 269.000,- tot € 295.000,-. Van gebouw Heemraad variëren de VON-prijzen van € 307.000,- tot € 329.000,-.Het project wordt ontwikkeld door de combinatie SpaarneBuiten V.O.F., dit is een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed. 

 

Geïnteresseerden zijn op dinsdag 12 juli van 18.00 – 20.00 uur van harte welkom bij Villa Westend (Westlaan 41 in Velserbroek). Daar is alle verkoopinformatie beschikbaar.

Meer informatie en inschrijven kan via www.spaarnebuiten.nl. Hier staat tevens een overzicht van het totale woningaanbod van SpaarneBuiten (van appartementen tot vrijstaande woningen).

SpaarneBuiten - Heerlijk Hollands Wonen

SpaarneBuiten komt op de plek van de oude scheepswerf van Spaarndam in een aantal fasen tot leven. Met een afwisselend woningaanbod met een Oudhollands karakter en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. De 18 appartementen sluiten qua architectuur goed aan bij de eerder gerealiseerde woningen. Geïnteresseerden kunnen alvast de sfeer proeven op de locatie en de prachtige woningen van Fase 1 en 2 bekijken. Het credo ‘ Heerlijk Hollands Wonen’ komt volledig tot zijn recht.

+