icon-arrow-right
HomeNieuws Terugblik 2015

Terugblik 2015

Actueel

Wat een mooi jaar! Met een grote glimlach blikken we terug op de hoogtepunten van 2015. Kijk je met ons mee?

todaysart

Opening Scheveningse Pier

Het jaar begon met een bijzonder diner op de (toen nog) leegstaande Scheveningse Pier; midden in de winter werd deze voor 1 avond getransformeerd tot unieke diner-locatie. Intussen werd er hard gewerkt om De Pier zo snel mogelijk weer klaar te maken voor het grote publiek. Medio juli was het zover en trok het openingsweekend maar liefst 22.000 bezoekers. Met o.a. mind-controlled muziek en een gesimuleerde raketlancering zorgde TodaysArt in september voor een spectaculaire opening van het culturele programma.

 

Op dinsdag 29 december ontving De Pier zijn miljoenste(!) bezoeker. De Pier is inmiddels een ware foodboulevard. Daarnaast zijn er het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. Met 'DE PIER' krant geeft De Pier iedereen een kijkje achter de schermen. 

SpaarneBuiten is in trek

SpaarneBuiten, uitkijkend over het water en gelegen tussen Haarlem en Amsterdam, maakte dit jaar een jumpstart. De bouw van fase 2 is volop in gang en fase 3 is afgelopen maand onder grote belangstelling in verkoop gegaan.

Start bouw Nieuw Amstel

Project Nieuw Amstel heeft in 2015, met zijn 39 luxe en ruime appartementen bínnen de ring van Amsterdam, een aantal gelukkige nieuwe eigenaren gekregen. In januari 2016 wordt gestart met de bouw.

DeFlat Kleiburg Zuiderkerkprijs 2

DeFlat Kleiburg volledig uitverkocht

Het grootste klushuizen project van Nederland ‘DeFlat Kleiburg’ is dit jaar volledig uitverkocht. In twee jaar tijd zijn ruim 500 klushuizen verkocht. Consortium DeFlat laat hiermee zien dat je in crisistijd ook woningen kunt verkopen; als ze maar betaalbaar, flexibel en snel op te leveren zijn. Het klushuis concept geeft creatieve mensen en enthousiaste klussers de ruimte om hun eigen betaalbare droomhuis te realiseren. 

Nieuw platform: Klushuis.nl

Door het succes van DeFlat werd de overweldigend grote vraag naar betaalbare klushuizen in Amsterdam zichtbaar en is het nieuwe platform Klushuis.nl gelanceerd.

Healthy Living Lab van start

Samen met Atelier PRO heeft KondorWessels Vastgoed een start gemaakt met het Healthy Living Lab. Dit initiatief biedt een exclusief platform en een volwaardige business case, waarin middels kennisdeling en product placement een living lab wordt ontwikkeld. "Het gaat niet alleen om het ontwikkelen van een gezond woonproduct in de transformatieopgave, maar ook om een werkwijze om stedelijke gebieden te verbeteren."

Penoza op De Pier en DeFlat Kleiburg

Hitserie Penoza

Als kers op de slagroomtaart draaide de hitserie Penoza scènes op de Scheveningse Pier én in DeFlat Kleiburg. De twee projecten van KondorWessels Vastgoed staan centraal in het vierde seizoen. Zo is De Pier de locatie waaruit de geheime operatie opgezet wordt. Met ruim een miljoen kijkers staat de misdaadserie met Monic Hendrickx op de zevende plek in de lijst van best bekeken programma's van de zondag. Bekijk de afleveringen op penoza.kro.nl

Cheers

Wij danken een ieder voor de samenwerking en kijken uit naar het nieuwe jaar. Op naar 2016!

Nieuws

Meer nieuws

Scheveningse Pier krijgt groen licht voor reuzenrad

De Pier in Scheveningen heeft na een uitgebreide procedure groen licht gekregen van de gemeente Den Haag voor de realisatie...

+