icon-arrow-right
HomeNieuws The Duchess Amstelkwartier: Inschrijftermijn geopend!

The Duchess Amstelkwartier: Inschrijftermijn geopend!

Actueel

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en aan de Amstel. Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwe stadswijk van Amsterdam Oost worden 3 stijlvolle gebouwen met 54 appartementen van 30 m² tot 120 m² ontwikkeld. Tot dinsdag 27 december 2016 12.00 uur is het mogelijk je online in te schrijven voor een optie op een van de eerste 11 appartementen van Blok B. Kijk voor meer informatie op TheDuchess-Amstelkwartier.nl. Blok A, Blok C en de parkeerplaatsen zullen in januari 2017 in verkoop gaan.

The Duchess Amstelkwartier

Parkview City Apartments

De 3 appartementengebouwen van The Duchess liggen direct aan het park en op een paar minuten lopen van de jachthaven en de Amstel. The Duchess voorziet onder andere in:

  • Luxe afgewerkte entrees voorzien van Parcers. Deze slimme brievenbussen zorgen ervoor dat je nooit meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Ook het terugsturen van pakketjes kan gemakkelijk via de Parcer brievenbussen.
  • 4,5 meter hoge ramen en plafonds van de 2 split-level appartementen op de BG (met eigen tuin én uitzicht op het park). ​
  • Een 'all electric' gebouw. Dat betekent niet alleen een lage energierekening, maar ook een duurzaam gebouw. ZON Energie levert warmte, koude, warm tapwater en duurzame lokale elektriciteit. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de technische installatie.​
  • Een onderliggende parkeergarage met 33 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenberging op de binnenplaats.

Ligging

In het Amstelkwartier woon je in het hart van Amsterdam. Genieten van het stadse leven en de bijzondere ligging aan het park en de Amstel. Het Amstelstation en metrostation Spaklerweg liggen op loopafstand, de A10 op nog geen 5 minuten rijden en met de fiets (of sloep!) ben je in no-time op de leukste plekjes in Amsterdam. De nieuwe stadswijk wordt gebouwd op het voormalige terrein van de Zuidergasfabriek in Amsterdam. Karakteristiek aan de wijk zijn de zes monumentale gebouwen: de Watertoren, het Regulateursgebouw, het Directiegebouw en drie vrijstaande woonhuizen. Eén van deze huizen is culinair en artistiek café ‘tHUIS aan de Amstel’. Het toekomstige park voor de deur wordt gesitueerd rondom de monumentale Watertoren.

Projecten

Alle projecten
+