icon-arrow-right
HomeNieuws The magic of new beginnings

The magic of new beginnings

Actueel

Ons Klushuisproject DeFlat heeft dit jaar de internationale Mies van der Rohe Award gewonnen én was de grote winnaar van de Dutch Design Awards tijdens de Dutch Design Week 2017. Sinds de heropening van de Scheveningse Pier genieten jaarlijks weer miljoenen bezoekers van een heerlijke dag aan zee. Wat er op de lange termijn met De Pier gebeurt? Daar hopen we iedereen mee te verrassen. En, als het aan ons ligt, is ook IJmuiden aan Zee binnenkort een blijvend gewilde kustplaats.

Logo Kondor Wessels Vastgoed

Een nieuwe visuele identiteit en huisvesting

Het zijn slechts drie van de vele ontwikkelingen waar we ongelooflijk trots op zijn. Projecten die onze visie weergeven om, samen met jou, complexe vastgoed cases op vernieuwende wijze op te lossen.

 

Hierbij hoort natuurlijk ook een passende visuele identiteit. Een identiteit met durf en creativiteit, die het team, de projecten en onze ambities weerspiegelt. Wij danken FPW, en dan met name Tom Heijboer, Nikki Petit, Sürreya Aytemir, Tanja Honig en een ieder die hieraan mee heeft gewerkt, voor het fantastische design en de prettige samenwerking. 

 

Vooruitlopend op nieuwe projecten, kunnen we ook alvast laten weten dat wij begin 2018 gaan verhuizen naar een nieuwe, inspirerende locatie in Amsterdam. Uiteraard ben je hier straks van harte welkom! 

Design by: www.fpw.nl

+