HomeNieuws This December De Hooch Will Arise

This December De Hooch Will Arise

Actueel

Wij zijn zeer verheugd te mogen mededelen dat in december 2018 zal worden gestart met werkzaamheden ten behoeve van de realisering van project De Hooch! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Ook een van de laatste droomwoningen bemachtigen op deze waanzinnige plek in het Museumkwartier? Kijk op www.dehooch.nl.

De Hooch.jpg

Over De Hooch

In het Amsterdamse Museumkwartier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Op misschien wel de allermooiste locatie van de stad worden 28 made-to-measure appartementen ontwikkeld voor mensen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving. Voor wie luxe een eerste levensbehoefte is. Op misschien wel de mooiste locatie van de stad heeft Roberto Meyer’s MVSA Architects een transparant gebouw ontworpen dat uitnodigt tot groot en groots wonen. Want in Oud Zuid, op de grens van het centrum en de Pijp, worden appartementen ontwikkeld van 170 m2 tot ruim 300 m2.

De toepassing van glazen wanden en deuren, van vloer tot plafond, laat de appartementen baden in een zee van daglicht. Het vele glas rondom creëert een ongekend ruimtelijk effect en maakt het groen van de buitenruimtes op een organische wijze tot één geheel met uw interieur. Het glas in het ontwerp is fascinerend; u raakt niet uitgekeken op de geweldige, vrije zichtlijnen die doorlopen tot aan het Museumplein en de grachten. De grootsheid zit ‘m in het hoog kwalitatieve service niveau. Met de meest exclusieve lobby van Nederland als allesbepalende exponent daarvan. Deze lobby, bemand door een conciërge en voorzien van onder meer een lounge en bar, is letterlijk het voorportaal van uw privédomein. En: samen met een prominente interior designer stemt u de ruwbouw en het interieur van uw appartement tot in detail af op uw wensen. 

Projecten

Alle projecten
+