icon-arrow-right
HomeNieuws Turn Key overeenkomst zorgcomplex Oud Seyst ondertekend

Turn Key overeenkomst zorgcomplex Oud Seyst ondertekend

Actueel

Vrijdagmiddag 8 juli ondertekenden Aliantus, Bouwinvest en ZorgID de turn key overeenkomst voor de realisatie van woonzorgcomplex Aliantus Oud Seyst in Zeist. De locatie in het plan Oud Seyst, achter het gemeentehuis en naast het Walkartpark, is in 2009 verworven door KondorWessels Vastgoed. In overleg met ZorgID is besloten een deel van het perceel te transformeren tot een comfortabel woon-zorgcomplex. Aliantus is verantwoordelijk voor de service, het zorgconcept en voor de verhuur. ZorgID is de betrokken ontwikkelaar.

Slim woon-zorgcomplex

Aliantus Oud Seyst wordt een eigentijds en technisch slim woon-zorggebouw middenin Zeist. De 20 ruime twee- en driekamer huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bewoners kunnen hier terecht met een fysieke zorgvraag. Aliantus biedt ook 18 plekken aan ouderen met dementie. Zorg is 24 uur per dag binnenshuis aanwezig en de bewoner wordt volledig ontzorgd: het huishouden, de maaltijden en activiteiten zijn bij de huur inbegrepen, en ook medische zorg is voorzien.

Oud Seyst Aliantus ZorgID

Verzorgd wonen met stadse voorzieningen

De eerste locatie waar Aliantus zich gaat vestigen is Zeist. Een volgende locatie staat al op de agenda. Doel is meer locaties verspreid over Nederland te realiseren die gemeen hebben dat ze altijd op een mooie centrale plek liggen, met stadse voorzieningen binnen handbereik.

 

Kijk voor meer informatie op www.aliantus.nl.

+