icon-arrow-right
HomeNieuws Vacature Senior Project- en Gebiedsontwikkelaar

Vacature Senior Project- en Gebiedsontwikkelaar

Actueel

Kondor Wessels Vastgoed zoekt een ervaren project- en gebiedsontwikkelaar die het team komt versterken.

Functieprofiel

Jij bent als project- en gebiedsontwikkelaar betrokken bij diverse projecten, van conceptfase tot en met realisatiefase. Per project en per fase ben je je bewust van de bijhorende doelen, risico’s en commerciële aspecten en ben je in staat de financiële kaders in het vizier houden. Als projectontwikkelaar bij Kondor Wessels Vastgoed sta je iedere dag klaar om slimme oplossingen te bedenken binnen het vakgebied, je ontwikkelt plannen met durf en creativiteit en begeleidt deze van begin tot eind. Je komt te werken in een vooruitstrevende organisatie met onconventionele en prestigieuze projecten.

Functie eisen

De geschikte kandidaat heeft een bewezen track-record in project- en of gebiedsontwikkeling met minimaal 7 jaar ervaring, is een uitstekende onderhandelaar die beschikt over een groot netwerk en heeft daarbij een opleiding op academisch niveau.  Heeft een goed financieel inzicht en is o.a. in staat om snel de haalbaarheid van projecten te analyseren en risico’s en opportuniteiten in te schatten. Heeft een strategisch zicht op de markt. Hij of zij is ondernemend van geest en heeft hart voor het vak.

Bedrijfsprofiel

Als een van de ruim 120 VolkerWessels-ondernemingen maken we deel uit van een prachtig concern. We werken zelfstandig, maar horen bij het decentraal georganiseerde ‘Koninklijke VolkerWessels Stevin N.V.’ Hierdoor kunnen we ondernemen, groeien, kennis delen én met durf vernieuwend werken.

Vastgoed ontwikkelen en herontwikkelen met een maatschappelijke waarde; dat is waar we goed in zijn. De projecten die wij aanpakken hebben betekenis, zijn vernieuwend en geven blijk van durf en creativiteit. De focus ligt op de intrinsieke waarde van projecten, een project plaatsen wij daardoor altijd in een breder perspectief. Dat maakt ze duurzaam: in euro’s én in hun maatschappelijke waarde. Onze relaties kennen onze onconventionele aanpak. Ze weten dat wij wél de kansen zien in aanvankelijk onmogelijke opgaven, dat Kondor Wessels Vastgoed doorgaat waar anderen al zijn omgekeerd.

Contact

U kunt uw motivatie en CV mailen naar g.vandijk@kondorwessels.nl, t.a.v. Gabriëlle van Dijk.

+