HomeNieuws Van Bijlmermeer tot Bleijerheide

Van Bijlmermeer tot Bleijerheide

Actueel

SCHUNCK* opent de tentoonstelling ‘Van Bijlmermeer tot Bleijerheide’ in het Glaspaleis in Heerlen. De expositie belicht de projecten DeFlat Kleiburg in Amsterdam en Superlocal in Kerkrade. Beide projecten zijn een voorbeeld van hoe wederopbouwarchitectuur een tweede leven krijgt.

PunkDansKunst-PascalMoors-15.jpg

DeFlat Kleiburg is een goed voorbeeld van een project die een actieve rol speelt in de stedelijke ontwikkelingen. Zo omschreef Kamiel Klaasse DeFlat Kleiburg als volgt: “Het project is een collectieve daad van een groep mensen die samen hun individuele dromen verwezenlijken”.

 

Bezoekersinformatie

De tentoonstelling is kosteloos te bezoeken tot en met 17 juni 2018. Deze tentoonstelling is te bekijken in de 24/7 vrij toegankelijke vitrine van SCHUNCK*. 

 

SCHUNCK* Glaspaleis

Bongerd 16

6411 JM Heerlen

 

Voor meer informatie kijk op www.schunck.nl.

Over DeFlat Kleiburg

Kondor Wessels Vastgoed kocht in 2011 Kleiburg DeFlat voor € 1,- van Rochdale. Onder voorwaarde dat er binnen korte tijd veel appartementen verkocht moesten worden en dat was een groot succes. DeFlat Kleiburg sleepte vorig jaar twee grote prijzen: Dutch Design Awards en de internationale prijs, de EUS Mies Award.

Projecten

Alle projecten
+