HomeNieuws Winnende studenten hebben primeur op Scheveningse Pier

Winnende studenten hebben primeur op Scheveningse Pier

Actueel

Op donderdagmiddag had het winnende team van de BOSS Developers Meet-Up een primeur: zij mochten nog voor de officiële opening met de supersnelle zipline van de Scheveningse Pier. Na de eerste beproeving volgde het bungy jumpen. Het winnende team bestond uit 5 studenten en projectontwikkelaar Peak Development.

TU Delft BOSS Studenten zipline en bungy jump Scheveningse Pier

De Developers Meet-Up werd voor de tweede maal georganiseerd door studievereniging BOSS en vond plaats op de Scheveningse Pier. Het evenement beoogt studenten een kijkje te geven in het werk van een projectontwikkelaar. 

De deelnemende projectontwikkelaars betroffen Peak Development, Sens Real Estate, Local, Boelens de Gruyter, COD en hoofdsponsor van het event Kondor Wessels Vastgoed. Het Rijksvastgoedbedrijf organiseerde en presenteerde ditmaal de case: de Paardenmarkt te Delft. De studenten werden opgedeeld in 6 groepjes van 5 studenten en gingen onder leiding van een van de deelnemende ontwikkelaars op zoek een originele oplossing op de case. Het winnende team kreeg de zipline primeur en bungy jump als prijs.

Projecten

Alle projecten

Gerelateerde informatie

+