HomeOnze ambitie

Onze ambitie

Als een van de ruim 120 VolkerWessels ondernemingen maken we deel uit van een prachtig concern. We werken zelfstandig, maar horen bij het decentraal georganiseerde ‘Koninklijke VolkerWessels Stevin N.V.’ Kondor Wessels Vastgoed staat middenin de samenleving. Als projectontwikkelaar met oog voor mens en maatschappij realiseren we vernieuwende projecten en lossen wij, samen met onze relaties, op succesvolle wijze de meest complexe vastgoedvraagstukken op. Nemen we het uitgesleten paadje of zetten we in op een nieuwe route? Kondor Wessels Vastgoed kiest voor het laatste. 

Onze ambitie

Durf en creativiteit

De projecten die wij aanpakken hebben betekenis, zijn vernieuwend en geven blijk van durf en creativiteit. Een project plaatsen wij altijd in een breder perspectief. Dat maakt ze duurzaam: in euro’s én in hun maatschappelijke waarde. Onze relaties kennen onze onconventionele aanpak. Ze weten dat wij wél de kansen zien in aanvankelijk onmogelijke opgaven, dat Kondor Wessels Vastgoed doorgaat waar anderen al zijn omgedraaid.

Ons team

Het team van Kondor Wessels Vastgoed bestaat uit jonge en ondernemende mensen die energie krijgen van een uitdaging. Willem Gaymans en Richard Elbersen vormen samen de directie. Willem is het commerciële brein en kan bogen op veel ervaring in projectontwikkeling. Richard is het technische vernuft. Hij heeft zijn sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van projecten binnen bouwbedrijven.

Dit is in het kort wie we zijn, waar we voor staan en waardoor we dagelijks fluitend naar ons werk gaan. Kennismaken? Daar staan we altijd voor open.

Sponsorships

Sponsorships

Lees hier meer over de initiatieven die Kondor Wessels Vastgoed ondersteunt.

+