HomeOnze ambitie

Onze ambitie

Kondor Wessels Vastgoed behoort tot een van de ruim 120 VolkerWessels ondernemingen. Onderdeel zijn van VolkerWessels betekent opereren in een prachtig beursgenoteerd concern. Als zelfstandige ontwikkelaar binnen het decentraal georganiseerde VolkerWessels kunnen we slagvaardig handelen en snel reageren, alsook de financiële en professionele krachten benutten van een van de grootste Bouw & Vastgoed ondernemingen in Nederland.

Durf en creativiteit

Kondor Wessels Vastgoed staat middenin de samenleving. Als projectontwikkelaar met oog voor mens en maatschappij, realiseren wij vernieuwende projecten. We durven grensverleggend en creatief te zijn, het oplossen van complexe vastgoedvraagstukken is waar onze kracht ligt. Projecten plaatsen wij altijd in een breder perspectief, wat ze financieel en maatschappelijk duurzaam maakt. Onze relaties roemen onze onconventionele aanpak. Zij weten dat wij wél kansen zien in - op het oog - onmogelijke opgaven. Kondor Wessels Vastgoed gaat door waar anderen omkeren.

Ons team

Het team van Kondor Wessels Vastgoed bestaat uit jonge en ondernemende mensen die energie krijgen van een uitdaging. Willem Gaymans en Richard Elbersen vormen samen de directie. Willem is het commerciële brein en kan bogen op veel ervaring in projectontwikkeling. Richard is het technische vernuft. Hij heeft zijn sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van projecten binnen bouwbedrijven.

Kennismaken?

Wil je ook bijdragen aan het creëren van mooie, sociale en interessante plekken? Laat ons weten hoe jij ons team kunt versterken via info@kondorwessels.nl.

Sponsorships

Sponsorships

Lees hier meer over de initiatieven die Kondor Wessels Vastgoed ondersteunt.

+