Villa Zuwe

Vinkeveen

Wonen op de Baambrugse Zuwe, te midden van de Vinkeveense Plassen, in een van de 6 luxe appartementen in Villa Zuwe. De lift opent direct in uw appartement, waar u binnenkomt in een door licht en ruimte omgeven woning. De drie meter hoge vertrekken, de ramen die van de vloer tot aan het plafond reiken en buitenruimtes tot wel 150 m² met glazen balustrades zijn kenmerkend voor het vrije gevoel aan de Vinkeveense plassen.

Luxe appartementen op een exclusieve locatie

Van entree tot terras en garage; voor de afwerking wordt uitsluitend met zeer duurzame en hoogwaardige materialen gewerkt. De indeling van uw droomappartement bepaalt u zelf, inspiratie doet u op bij de interior designers van Framework Studio. De ruime appartementen liggen direct aan het water en worden omringd door natuur. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de A2 zijn Utrecht, Amsterdam en luchthaven Schiphol nooit ver weg. Villa Zuwe geeft een nieuwe dimensie aan ‘exclusief wonen’.

 

De ligging van Villa Zuwe biedt u ‘the best of both worlds’. De Baambrugse Zuwe is een unieke locatie om te wonen. Deze lange weg met prachtige villa’s wordt omringd door water en natuur, met aan de ene kant de dorpse gezelligheid van Vinkeveen en aan de andere kant een gunstige ligging ten opzichte van de A2. Op en rond de Vinkeveense plassen geniet u van de rust en ruimte van de natuur.

 

Samen de natuur in, met vrienden varen op de Vinkeveense plassen, vanaf uw terras genieten van de zonsondergang, uitgebreid dineren op een van de vele terrassen aan het water, het kan allemaal in deze prachtige en waterrijke omgeving.

 

Het historische karakter van Vinkeveen zie je terug in het dorpse centrum, de monumentale boerderijen, kerken en ophaalbruggetjes. Tel daar de gezellige zandstrandjes en kronkelende veenrivieren bij op en het plaatje is compleet.

De appartementen

  • Meadow: gelegen op de begane grond, woonoppervlakte ca. 185m2 met een buitenruimte van 116m2. ‘Meadow’ heeft veel te bieden: rust, ruimte, privacy en een schitterend uitzicht. Vanaf het terras dat direct aan het water ligt, maar ook vanuit de living. Die is namelijk voorzien van ramen van maar liefst drie meter hoog. Dit appartement beschikt over een eigen ligplaats direct aan het terras.
  • Reed: gelegen op de begane grond, woonoppervlakte ca. 194m2, met een heerlijk terras van maar liefst 148m2. ‘Reed’ heeft een ruim terras rondom het appartement en ligt direct aan het water. Hoe de zon ook staat, u geniet ervan. Net als van het uitzicht over het water en van uw bootje dat direct aan uw terras ligt.Dit appartement beschikt over een eigen ligplaats direct aan het terras.
  • Dawn: gelegen op de eerste verdieping, woonoppervlakte ca. 184 m2, met riant terras over de gehele breedte van ca. 56m2. Naast de riante master bedroom en de lift heeft appartement ‘Dawn’ nog een paar features. Zo is er de mogelijkheid om in het appartement een bibliotheek te maken en kan het terras worden voorzien van een open haard.
  • Haze: gelegen op de eerste verdieping. Woonoppervlakte van ca. 205 m2, met groot terras grenzend aan de living van ca. 63m2. ‘Haze’ biedt u maximale privacy en een schitterend uitzicht. De mogelijkheid van een open haard op het terras maakt het gevoel van luxe bij dit appartement compleet.
  • Bow: gelegen op de tweede en tevens bovenste etage. Woonoppervlakte van ca. 155 m2 met terras rondom van ca. 75m2. Penthouse ‘Bow’ biedt veel ruimte. Want of u nu in de gastenbadkamer, keuken of living van dit appartement bent, de vertrekken geven u een gevoel van vrijheid. U ervaart ruimte om te leven én een huiselijke sfeer.
  • Glare: bevindt zich op de tweede etage en heeft een woonoppervlakte van ca. 173m2 en een groot terras rondom van ca. 94 m2. Het terras van penthouse ‘Glare’ biedt veel privacy en een schitterend uitzicht. Maar ook binnen heeft dit appartement veel te bieden. Zo is het uitzicht vanuit de living prachtig, zijn alle vertrekken ruim opgezet met mogelijkheid tot walk-in closet.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Za 3 juni in verkoop: Zes luxe appartementen aan het water

Actueel

'De lift opent direct in uw appartement, waar u binnenkomt in een door licht en ruimte omgeven woning. De drie meter...

Villa Zuwe inschrijftermijn geopend!

Actueel

Vanaf vandaag zijn de zes exclusieve appartementen op de Baambrugse Zuwe in verkoop. Op de website  vindt u nu...

+