icon-arrow-right
HomeWerken bij

HOE VER DURF JIJ TE GAAN?

Afgeschreven gebieden weer tot leven brengen. Voor minder doen wij het niet. En dat betekent dat wij altijd bezig zijn het onmogelijke mogelijk te maken. Om grenzen te verleggen. Oplossingen te realiseren waarin soms alleen wij geloven. Dat vraagt om creativiteit en lef. Als jij dat hebt, leren wij jou graag kennen. Heel graag zelfs. Dus, wie weet maak jij straks samen met ons inspirerende plekken van afgeschreven gebieden. En leveren wij samen een wezenlijk bijdrage aan een betere toekomst.

Recruitment

OPEN SOLLICITATIE

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Naar mensen die verder durven te kijken dan de conventionele paden in het vastgoed. Die gebouwen of gebieden durven aan te pakken waar anderen hun vingers niet aan durven te branden. 

Dat vraagt om creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. 

 

Voel jij je aangesproken, maar zie je momenteel geen openstaande vacature staan bij ons? Dan maken wij alsnog graag kennis met je. Wij zoeken niet naar een standaard motivatie waarin je aangeeft waarom je bij ons wilt werken, maar zijn benieuwd welk afgeschreven gebied of gebouw jij nieuw leven wilt inblazen. Waarom juist deze plek? En hoe wil je dat aanpakken?

 

Mail je open sollicitatie naar info@kondorwessels.nl.

+