HomeWerken bijVacature: Stagiair Projectontwikkeling

Vacature: Stagiair Projectontwikkeling

Welk afgeschreven gebied of gebouw zou jij nieuw leven in willen blazen? Waarom juist deze plek? En hoe wil je dat aanpakken? Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben jij die student die verder durft te kijken dan de conventionele paden in het vastgoed? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functieomschrijving

Je bent van initiatie tot oplevering verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ambitieuze projecten. In teamverband werk je aan verwerving, conceptontwikkeling en de realisatie van projecten. Je kijkt mee met ervaren ontwikkelaars en leert het volledige proces en te overzien op zowel technisch als organisatorisch niveau. 

  • Universitaire studie bijvoorbeeld in de richtingen: Bouwkunde, Planologie of Bouwtechnische Bedrijfskunde (bij voorkeur met een afgeronde bachelor)
  • Je bent een creatieve denker
  • Je hebt een commerciële en ondernemende instelling
  • Je beschikt over de nodige bouwkundige kennis

 

Dienstverband: in overleg, beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week

Wat je van ons mag verwachten

 Stage ervaring bij een van de grootste Bouw & Vastgoed concerns van Nederland

✓ Een leuk kantoor in Amsterdam in een professionele werkomgeving met informele sfeer

✓ Veel vrijheid om eigen ideeën aan te dragen en uit te voeren

✓ Een goede stagevergoeding

✓ Meesterlijke borrels en inspirerende teamuitjes

Interesse?

We zijn benieuwd naar jou! Stel jezelf voor en stuur je CV naar m.vandervarst@kondorwessels.nl, t.a.v. Mathia van der Varst (projectontwikkelaar). 

Over Kondor Wessels Vastgoed (VolkerWessels)

Kondor Wessels Vastgoed bestaat uit jonge, ambitieuze en ondernemende mensen met liefde en aandacht voor projectontwikkeling. Mensen met lef, die projecten vanuit verschillende invalshoeken durven te benaderen en daardoor tot bijzondere oplossingen komen. Met een team van 16 mensen ontwikkelen wij verschillende grote en prijswinnende vastgoedprojecten. De projecten die Kondor Wessels Vastgoed aanpakt hebben betekenis, zijn vernieuwend en geven blijk van durf en creativiteit. Als een van de ruim 120 ondernemingen maakt Kondor Wessels Vastgoed deel uit van een prachtig beursgenoteerd concern. Kondor Wessels Vastgoed werkt zelfstandig, maar hoort bij het decentraal georganiseerde ‘Koninklijke VolkerWessels Stevin N.V.’.

+